Zumba Fitness

Zumba е вдъхновена от латино-американския дух и е комбинация от различни стилове – основно салса, меренге, регетон, кумбия, но и части от фламенко, хип-хоп и други. Танцов фитнес , който грандиозно покори света в над 75 страни с простия си принцип – забавлявай се, докато танцуваш, тренираш и отслабваш!

Zumba e истинско забавление, енергия и сила, отпуска психиката и неусетно натоварва тялото.

Докоснете ли се веднъж до приключението Zumba, ще се влюбите в него, ще обикнете начина, по който ви кара да се чувствате всеки ден. Не е нужно да сте танцували, спортували или тренирали каквото и да било, защото инструкторът е обучен да следи за вашата безопасност по време на тренировка и да прави хореографиите с подходяща за всички редуваща се интензивност.

Нека преживеем магията наречена Zumba fitness заедно!

Tочна локация на Dance Station Paradise Center : етаж 1, срещу Costa Cafe, между магазин Primigi и магазин Asics, вдясно на служебните асансьори

Инструктор

Квалифициран инструктор от 2012 год. под ръководството на Зес Херман Мело (Франция). През 2015 год. сертифицирана за Pro Skill в Zumba (комуникация и ръководство на групата танцуващи). През същата година сертифирана за Zumba Toning (Zumba fitness тренировка с допълнителни тежести – зумба стикове). През 2016 год. се сертифицира за Strong by Zumba, тренировка без елементи на танци, със собствена тежест, наподобяваща високоинтензивна тренировка, като движенията са синхронизирани с музиката (спциално разработена за програмата). Практикуващ инструктор и хореограф вече 7 години. Надя е и персонален фитнес инструктор. Взима участия в редица спортни събития и фестивали в страната, както и в чужбина.

Цени

• Еднократно посещение /60мин./ – 12 лв.
• Карта за 4 посещения: 40 лв.
• Карта за 8 посещения: 72 лв.
Работим с карти Мultisport / за лица над 18 години /

Телефон за информация: 0895767072

График Paradise Center

 Вторник  Четвъртък
18:30 18:30
CategoryUncategorized
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE