Zumba Kids

Уроците по Zumba Kids са предназначени за деца от 6 до 12 годишна възраст. Заниманията представляват непрекъснат синтез между физическа активност и танцови игри. Децата усвояват основни двигателни умения, умения за работа в група и придобиват добра физическа активност. Хореографиите, които се разучават, са адаптирани към физическите и психически възможности на децата. Както при всички останали зумба класове и тук най-завладяваща е специално написаната музика за Зумба с микс от стилове, които децата обичат най-много – хип-хоп, регетон, кумбия и много други.

В Зумба часовете за деца не съществуват нива, тъй като преподаваните хореографии и стилове танци непрекъснато се сменят. Фокусът в занятията е не върху усвояване на танцов материал, а по-скоро върху създаването на здравословна и забавана среда за физическа активност на децата.

Класовете по Zumba Kids  води инструктор Мелани Лютова всеки четвъртък от 17:30 ч. в залите на Dance Station Paradise Center. Класът на 1ви Октомври е безплатен за нови клиенти, тъй като е част от БЕЗПЛАТНА танцова седмица. Повече за инициативата прочетете тук https://dancestation.bg/bezplatna-tancova-sedmica/

Tочна локация на Dance Station Paradise Center : етаж 1, срещу Costa Cafe, между магазин Primigi и магазин Asics, вдясно на служебните асансьори

Инструктор

Мелани Лютова започва своята танцова история на 7 – годишна възраст в Белгия, с класически и модерен балет. След 14 годишен престой в Белгия тя се връща в България и става част от школата на известния кубинец  Алфредо Торес, където се включва в състезателния му отбор по салса, изграждайки основата си в латино танците. Участва в редица салса фестивали, както и печели множество титли от различни състезания. След три години  тя става част от екипа на Балет Нова и се явява на сцена с големи наши артисти и певци. Мелани Лютова преподава салса на деца в период от една година, след което става част от балета на Комиците. Мелани се занимава със Зумба от 6 години и е била на редица събития с водещи инструкрури по зумба. Лицензиран инструктор по зумба и зумба за деца.

Цени

• Еднократно посещение /60мин./ – 12лв
• Цена за едномесечен абонамент: 40 лв. ( 4 посещения )
• Цена за едномесечен абонамент: 72 лв. ( 8 посещения )

График Paradise Center

 Час   Четвъртък
17:30 Zumba Kids

Categorykids campaign, News
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE