Уроците по Zumba Kids са предназначени за деца от 4 до 12 годишна възраст. Заниманията представляват непрекъснат синтез между физическа активност и танцови игри. Децата, част от часовете, усвояват основни двигателни умения, умения за работа в група, придобиват добра физическа активност. Хореографиите, които се разучават, са адаптирани към физическите и психически възможности на децата. Както при всички останали зумба класове, и тук най-завладяваща е специално написаната музика за Зумба с микс от стилове, които децата обичат най-много – хип-хоп, регетон, кумбия и много други.

В Зумба часовете за деца не съществуват нива, тъй като преподаваните хореографии и стилове танци непрекъснато се сменят. Фокусът в занятията е не върху усвояване на танцов материал, а по-скоро върху създаването на здравословна и забавана среда за физическа активност на децата.

Класовете по Zumba Kids се водят от Велина всеки вторник и четвъртък от 17:45 ч. и е с продължителност 45 мин.

Запишете се на:

0899 859 422

plovdiv@dancestation.bg

гр. Пловдив, ул. Гладстон 15
Дом на културата Борис Христов, ет. 4

велиОт ранна детска възраст Вили ( Велина) започва с уроци по класически и модерен балет. В училише се захласва по лека атлетика и тенис на корт, като участва активно в състезания и турнири. Осъзнавайки обаче, че в живота й винаги ще надделява страстта към танца, тя отново се завръща към мoдерните, джаз и класически танци и отдава 3 години на изяви с танцова формация  „Мюзикхолен театър Пловдив“. От 5 години, Вили танцува във пламенните вихри на салса, бачата, меренге и кизомба. Открива себе си в Zumba® Fitness програмата и повече от 3 години е лицензиран иструктор, а не след дълго се лицензира да преподава Zumba® Kids. Вече повече от две години Вили се смее и забавлява с мъниците в класовете.

Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE