Днешните деца минават през различни стресови ситуации. Постоянно се съревноват с други деца, огромен обем от домашни, продължително стоене в училище и участие в различни дейности във и извън училището.

Йогата за деца е специална програма, която чрез физически упражнения съчетани с дихателни практики спомагат за развитието на моралните, интелектуалните и физическите качества у всяко дете. Йогата за деца се грижи за хармоничното развитие на детето, което означава развитие на тяло, душа, дух.

Най-забавната tramadol drug част по време на часовете е развитието на вродената пластичност у децата чрез физически упражнения, а рисуване на мандали (концентрична диаграма), четене на приказки на тази тематика, изработване на йогистки пози от пластелин и много други подобни занимания ще събудят, развият и доразвият у децата техните творчески способности.

Сиса Михалева започва да практикува хатха йога при мастър Лана Петкова през 2007 година. След 7 години упорит труд и постоянство е сертифициран йога инструктор. Преподава от 2013 г. и води йога практики, както на възрастни, така и на деца.

Йога за деца стартира на 19-ти март
Класовете са всяка събота от 11:30 до 12:30

Запиши се на: +359 895 76 70 72

Сиса Михалева

Йога
+359 895 76 70 72
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE