Осигурете страхотно танцово занимание за малчуганите у дома.

Скъпи приятели, радостни сме да съoбщим, че Dance Station пренася уроците си по танци онлайн. Вашите любими преподаватели ще продължават да ви радват с прекрасни изпълнения. Предлагаме ви една страхотна, лесна и достъпна възможност да продължавате да сте част от танцови свят на Dance Station, по всяко време на деня, когато е удобно за вас и вашите деца.

Разгледайте записите на уроци и гледайте по всяко време:

Всички уроци са качени в платформата URBO. Харесайте си урок и платете бързо и удобно в платформата. Трябва да си направите акаунт, за да получите уроците автоматично на мейла си. Можете да закупите индивидуален урок или да купите пакет от няколко урока с намаление!

ВАЖНО!

Моля, имайте предвид, че регистрацията в URBO е задължителна ПРЕДИ да закупите видео запис или пакет. Ако не се регистрирате, няма да може да получите автоматизиран мейл с линк към закупеното видео или пакет за сваляне.
При каквито и да е възникнали проблеми с плащане или регистрация, както и ако не получите линк за сваляне на закупените видеа/видео,  моля позвънете ни на телефон 0895767072.

 

ЛАТИНО И БАЛНИ ТАНЦИ ЗА ДЕЦА

Английски валс Джайв Ча Ча Фокстрот Купи 4 урока

 

ЛАТИНО И БАЛНИ ТАНЦИ ЗА ДЕЦА 3-6 Г.

Ча-Ча Английски Валс Виенски Валс Самба Купи пакет 4 урока Купи пакет 8 урока

МОДЕРЕН И ДЖАЗ БАЛЕТ ЗА ДЕЦА

Купи 4 урока
CategoryUncategorized
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE