Transition Course

Танцувате салса и искате да пробвате нещо ново или пък умеете някой друг танцов стил и желаете да се потопите в света на латино музиката? Тогава това е курсът за вас.

В новата Salsa NY style transition group ще имате възможността да се запознаете с най-модерния салса стил в целия свят. Стилът, отличаващ се с изключително внимание върху танцуване по инструментите и интерпретация на това, което чувате.
Ще научите нужните умения, за да можете да танцувате с всекиго и да разберете защо повечето най-големи звезди на световната салса сцена преминават към Ню Йорк стила. Но най-важното: ще ви научим как наистина да изживявате всеки ваш танц, да можете да вкарате емоцията, която искате и.. да се наслаждавате истински.
Най-важните аспекти, на които ще заложим в курса са: разбиране и танцуване по инструментите, техника на движение на тялото, техника на стъпване и въртене и не на последно място – Как да създаваме връзка с всеки партньор.
По този начин ще добиете нужните умения и увереност, за да оцените всеки ваш танц независимо дали сме на ежеседмичното парти или на големия международен фестивал!

Следващата стъпка е on2 и е ваша, ние ви очакваме!

Записване

Transition course с Георги и Белла стартира от 26-ти септември и ще се провеждат вторник и четвъртък от 20:30ч. в Dance Station Paradise Center
Всеки, който притежава ISIC-карта, ползва намаление от цената на единичен урок.
За всички с MultiSport или Sodexo карта – можете да я използвате и при нас.

Цена за едномесечен абонамент: 62 лв.
Цена за еднократно посещение: 12 лв.

Запиши се!
CategoryNews
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE