Танцувай романтична бачата с Коста

 Нова група за начинаещи стартира на 13ти септември
Записване на телефон 0895 767 072  или на info@dancestation.bg

?Бачата е популярна музика и танц, произхождащи от Доминиканската република. В началото се е приемала само като музика за слушане, но с ускоряване на ритъма и възникване на нови стъпки, бачата започва да се възприема като танцувален стил. Една от най-известните групи, изпълняваща бачата е Aventura от Доминиканската република, а песента им „Obsession“ стигна до върха на музикалните класации както в Северна и Южна Америка, така и в Европа.

?Бачатата е изключително романтичен танц. Музиката е изключително отпускаща и създава една нежна атмосфера, като в текстовете на песните обикновено се разказва за несподелена любов, раздяла или просто обяснение в любов.

?Танцът представлява поредица от лесни стъпки, в резултат на които се получава движение в страни или напред и назад. Отличава се с чувствените движения на ханша и тялото и специфичен тап. Основният ход, както при всички латино танци е много лесен, става по-трудно, когато съчетаваме по-сложни фигури и движения, характерни за съответния танц.

Преподавател

КостаКостадин Костадинов – Kоста започва да танцува от малък. Салса танците го завладяват и осъзнава, че неговата професия ще е танцьор, въпреки, че специализира „Инженерен дизайн – вътрешна архитектура “. По-късно се развива и в хип-хоп танците. За него е важно един танцьор да е комплексен и да владее повече от един стил. С натрупания си опит от множество изяви, през 2009 става хореограф в танцовото шоу – “Vip Dance”. Зад гърба си има редица участия в състезания. Участва и в български и чуждестранни салса фестивали, кино продукции, музикални видео клипове, реклами, театрални постановки.

 

Цени и записване

?ЦЕНИ

• Еднократно посещение /60мин./ – 12лв
• Цена за едномесечен абонамент: 40 лв. ( 4 посещения )
• Цена за едномесечен абонамент: 72 лв. ( 8 посещения )
• Може да използвате и картите на: MultiSport / за лица над 18 години /

?Точна локация на Dance Station Paradise Center:

бул. Черни връх №100, ет. 1 (срещу Costa Cafe по диагонал вдясно, между магазин Asics  и магазин Primigi)

График Paradise Center

 Час   Понеделник  Сряда
19:30-20:30 

20:30-21:30

 

BACHATA АБСОЛЮТНО  НАЧИНАЕЩИ 

BACHATA INTERMEDIATE 

 

 

BACHATA АБСОЛЮТНО НАЧИНАЕЩИ 

BACHATA INTERMEDIATE 

 

 

Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE