Професионални танцови услуги, тимбилдинги, индивидуални уроци и организиране на всякакъв тип частни танцови събития и работилници. Наем на зали за частни събития и танцови уроци

УСЛУГИ

Корпоративни събития

Предлагаме Ви цялостно решение за танцова програма с определена тематика или без. Предлагаме готова програма от над 15 стила танци, от които да изберете сами или да направим такава според параметрите на събитието. Танцьорите на Dance Station имат участия на редица световни сцени, представяйки България, печелят конкурси и състезания в най-различни танцови мероприятия.

ВИЖТЕ НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Сватби

Dance Station е точното място за вашият сватбен танц. Професионалните ни преподаватели, с богат танцов опит, ще направят вашата сватба още по-красива със специално създадена за вас сватбена хореография. 

ВИЖТЕ НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Рождени дни

Dance Station предлага голямо разнообразие от теми, украса и забавления за рождени дни. Можете да избирате между танцов рожден ден и арт рожден ден, които ще отведът детето ви в един вълшебен и приказен свят. Без значение дали празненството ще е тематично (карибски пирати, замръзналото крлство, принцеси), дали ще прерасне в танцова забава, с много танцови игри и състезания, малките ще се радват на най-добрите и грижовни прфесионални танцьори и аниматори. Специална атмосфера и най-вкусната храна са част от незабравимите тематични рожденни дни.

ВИЖТЕ НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Индивидуални уроци

Индивидуалните уроци са програма специално създадена да отговори на нуждите, желанията и целите на отделния клиент. Абсолютно съобразени с най-удобното време за вас, абсолютно съборазени с вашите качества, умения и бързината на усвояването на материала. Нашият квалифициран екип от над 20 преподавателя ще се постарае да запази атмосферата на урока забавна и разтоварваща за вас, дори в процес на интензивни уроци.

ВИЖТЕ НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Наем зали

Dance Station предлага общо 3 зали в град София и 3 в град Пловдив за вашето събитие или за индивидуални часове.
Центровете и залите ни разполагат с:
– климатици
– вентилация
– първокласен ламиниран паркет
– огледала
– озвучаване
– подвижни балетни станки
– съблекални със санитарни помещения
– рецепция с мека мебел

ВИЖТЕ НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ
0%

УДОВЛЕТВОРЕНОСТ

0%

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

ЗАПИТВАНЕ

Вашето име (required)

Вашият е-майл (required)

Относно

Вашето съобщение

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.