Тае Бо с Венита

Създадено от фитнес експерта Били Бланкс, ТАЕБО съчетава бойни изкуства, бокс и танцови движения в забързан ритъм. Воден от ритъма на музика, това е високо интензивна тренировка предназначена да забърза сърдечната честота, така че да имате потенциала да изгорите много калории (между 600-1200). Изгарянето на определен брой калории зависи от няколко променливи -вашето тегло и интензивността на усилията ви.

В ТАЕ БО учасниците удрят като боксьори, ритат като майстор по бойни изкуства и се движат като танцьори. Комбинацията от тези фитнес жанрове в една тренировка означава, че всички мускули на тялото работят. Колкото повече мускули използвате в една тренировка, толкова повече калории ще изгорите.

Венита Павлова се от малка има усет и афинитет към бойните изкуства. През последните 7 години активно се занимава с Таекуон До и Кикбокс.Вече втора година е лицензиран инструктор по Тае Бо. Спортът е нейният начин на живот. Обича това което прави и го прави с желание. Най-много обича да радва хората като им показвам отношение и резултати.

тел за записване: 0895 767 072

Мотивация с 6 лесни стъпки

Ето как Венита Павлова предлага да се докоснете до магията ТАЕ БО?
– Искате да съчетаете полезното с приятното?  Това е вашият спорт!- Упражнения оформящи цялото тяло + супер надъхваща музика+ нови приятели и познанства.
– Искате да изваяте приятни женски мускули – програмата ми е съсредоточена само и единствено върху проблемните женски зони.
– Женско царство –няма да обяснявам, мисля че е ясно
– Освен да оформите тялото си, искате и да повдигнете самочувствието си – (доказано е че спортовете включващи удари, кикове влияят положително на личната ни самооценка и самочувствие)
– Искате да подобрите здравето си и да не се задъхвате дори когато изкачвате стълбите? – ТАЕБО е ,,храна,,за сърцето и мускулите
-Разтягане на мускулите и медитация е един от разделите в ТАЕБО. Разбира се, тялото ви има нужда и от това! Поне веднъж-два пъти седмично!

понеделник: 19:00 до 20:00
петък: 19:00 до 20:00

Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE