Лятната обучителна програма на Dance Station е насочена към начинаещи деца. Програмата предлага интензивни танцови занимания през летния сезон в различни танцови стилове.

Лятна програма за начинаещи

✅Летните групи в Dance Station за начинаещи и навлизащи в танците деца, дават възможност в рамките на двуседмичен курс, децата да се запознаят с част от предлаганите стилове танци в училището: латино танци, народни танци, мтв танци. Децата ще се запознаят с основните характеристики, музикални особености и фигури на всеки един стил.

✅По този начин децата ще имат възможност да навлязат в танцовия свят, да изберат в последствие това, което е подходящо за тях, и най-вече да се забавляват през лятната ваканция.

✅С помощта на квалифицираните инструктори на Dance Station, децата ще разучават мини-хореографии във всеки един стил, застъпен в програмата, както ще поставим основите на технизески знания за съответния стил.

🔸Организация на програмата:

Разпределена в 2 отделни двуседмични модула, за да бъде гъвкава към лятната ангажираност на децата. Всеки модул включва изучаването на 3 стила танци и подготвянето на различни мини-танцови хореографии. При приключване на програмата родителите на децата и техни приятели ще могат да видят представяния на хореографиите.

📌Продължителност на всеки курс: 2 седмици / общо 20 ч.

📌Дати за начало на всеки двуседмичен модул: 27.06 / 11.07 

📌При желание можете да се запишете за повече от две седмици и ще можете да се възползвате от съответно намаление /10%/.

Цена: 120 лв

‼️Ранно записване – до 31. 05. 2022 – 5% отстъпка

🔸Заниманията ще се провеждат всеки делничен ден: понеделник до петък от 17.00 до 19.00 часа

🔸Място на провеждане: Денс Стейшън Пловдив, Дом на Културата „Борис Христов“, етаж 4

‼️Намаление за втори член от семейството – 10 % отстъпка

‼️Програмата стартира при минимум 8 записани деца.

ЗЛАТНА КАРТА:

В края на програмата за начинаещи деца Summer Intensive, най-добре представилото се дете от програмата ще спечели едногодишна златна карта за безплатно посещение на часовете в Dance Station.

За информация и записване: 0886 902 893

Запази своето място

CategoryUncategorized
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE