Ако идването на по-студените и мрачни дни ви кара да се чувствате потиснати, ако се чудите какво да правите заедно с малкото детенце, което още не може да ходи, класовете които предлагаме са точно за Вас.

Sling & Dance е предназначен както за бременни така и за майки и техните бебета, които могат да изкарат спокойно един час в слинг, ергономична раница или друга носилка.

Sling & Dance е един нов начин за отслабване, стягане и запaзване на добро настроение след бременност. Класът е и за всички Вас, които просто икате да потанцувате с бебето си. Докато майките влизат във форма и се учат на неангажиращи танцови стъпки и движения, в същото време са в постоянен контакт с бебето. Грабнете вашия шанс да отделите внимание на своята фигура и в същото време да сте още по-близо до своята рожба.

Първият клас започва на 18-ти септември. Начало: 13:00 ч.

Кога: Sling & Dance класовете са всеки понеделник и четвъртък от 13:00 ч.

Къде : класовете се провеждат на 4-ти етаж в Дом на културата “Борис Христов”, в залите на Dance Station

Бебета се слагат в слинг, ергономична раница или какъвто и да е тип носител, удобен за майката и детето. Часът е 45 минути и не е нужен никакъв предишен танцов опит. Класовете са направени, така че да са забавни и полезни, както за майките, така и за децата.

Класовете се водят от Лилия Тодорова, която в момента е бременна.

Движението успокоява малките бебета, защото през целия си 9-месечен утробен живот те се движат с телата на майките си. Това е причината, малките да жадуват да бъдат в движение от момента на раждане. Оставането в покой ги плаши и ги раздразнява, докато движението ги успокоява.

  • Ако нямате слинг или раница, можете да заявите такъв в деня преди часа на тел.: 0895 767 072
  • Добре е децата да са нахранени преди класа.
  • Класът е с предварителна заявка за участие на тел 0895767072, ако не можете да се свържете, можете да пратите и смс.

Разбираме, че не винаги организацията с малко бебе е лесна и възможна, но Ви молим да ни се обаждате ако не можете да дойдете, а сте заявили присъствие.

lili_todorovaЛили започва да се занимава с художествена гимнастика на 5 годишна възраст в гр.Пловдив, преминава и през магията на латиноамериканските танци. По-късно намира своята страст и начин за развитие в модерния балет. Вече пета година е хореограф. За разширяването на познанията си в танците се насочва към кубинските – салса, меренге и бачата, които изучава в един от най-големите клубове в града. Развитието й преминава и през нещо екзотично, като ориента. Инструктор е на курсове по пилатес, фитнес и каланетика, а в последно време и на комбинирана гимнастика.

Танцът за мен е: „Танцът е моята искрица, която ме поддържа не просто жива, а опиянена от живота!“

Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE