New York Salsa

Georgy & Bella стартират нов курс по Салса за НАПЪЛНО начинаещи.
Обичаш да танцуваш?
Обичаш хубава музика?
Обичаш да създаваш нови контакти и приятелства с готини хора?
Обичаш да ходиш по партита и да се забавляваш?
Обичаш предизвикателствата?
Обичаш да общуваш и да изразяваш себе си?
Искаш да развиеш двигателната си култура по интересен и полезен начин?
Търсиш разнообразие в ежедневието си?

Ако отговорът на някой от тези въпроси е „да“, то това е курсът, който трябва да посетиш!

Танцът Салса е един от най-популярните социални танци в цял свят. Уникалната музика и настроение са предпоставката, която обединява хора с всякакви интереси, обичащи да се забавляват и социализират.
Салса културата е част и от софийския живот, събирайки стотици танцьори всяка седмица по многобройните партита, фестивали, екскурзии и концерти, които се организират.

Най-впечатляващото обаче е самият танц. Той представлява смесица от различни стилове, което означава, че ще получите универсални танцови умения, независимо на какво събитие попаднете. Останалата част от магията трябва да се изживее.

Нашите професионални инструктори, Georgy & Bella, са една от най-прогресивните български салса двойки, отличаващи се с техния иновативен начин на преподаване и разнообразие в часовете. С непрестанно желание да предлагат най-новото от салса света, те обикалят Европа, за да се учат от най-добрите и да представят себе си и България. Те взимат и активно участие в софийското салса общество, организирайки някои от най-големите салса събития за последните години (Latin Soul) и присъствайки на повечето ежеседмични партита.“

Класовете с Георги и Белла стартират от 22-ри януари и ще се провеждат вторник и четвъртък от 20.30 ч. в Dance Station Paradise Center.

Цени и записване

ЦЕНИ:
• Еднократно посещение /60мин./ – 12лв
• Цена за едномесечен абонамент: 58 лв. ( 8 посещения )
• Може да използвате и картите на: MultiSport, Sodexo
• Притежателите на студентски карти ISIC и младежки карти EYC ползват отстъпка!

Формуляр за записване

Задължително предварително записване!
Телефон за връзка:
+359 887 597 476

Инструктори

Георги Томов започва да се занимава със салса преди 6 години, имайки късмета да се учи от най-добрите български салса учители и танцьори. Само година по-късно той става част от Imbalanced dance team, което бележи началото на кариерата му на сцена и многократни участия в Европа и на балканите. Днес, с партньорката си Белла Захариева, биват една от най-разпознаваемите салса двойки в България, отличаващи се с модерния им подход към танца.
Преди да открие салсата, Георги се занимава усилено с бойни изкуства, където изгражда двигателната си култура и систематизира механиката на тялото. Въвеждайки тези знания в танцовото си преподаване, той обръща изключително внимание на детайла и изгражда концепция за универсални принципи на движение в учениците.

Белла Захариева започва първите си танцови стъпки на тригодишна възраст в балетната зала. Нейното развитие като балерина преминава през легендата на българския балет – Красимира Колдамова. След 13 години класика зад гърба си, през 2014г. се докосва до един нов танцов свят, където открива новата си страст- салсата.
Със силната си любов към танца, тя бързо бива забелязана, след което започва да работи и като инструктор в една от най-големите салса школи в София и да представя България на разнообразни танцови фестивали в страната и чужбина.
Днес двамата са една от най-атрактивните двойки, отличаващи се с емоцията и музикалността, с които танцуват.
Значими участия: 14th Fanta Festival, 4th World stars Salsa festival и други участия.

График Paradise Center

 Час   Вторник  Четвъртък
19:30 Salsa Social Средно ниво Salsa Social Средно ниво
20:30 Salsa Social Начинаещи Salsa Social Начинаещи
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE