Salsa on 2 нова група

Dance Station, в частност Георги и Белла, ви канят на новия курс по салса предназначен за всички вас, които са отворени за различни изживявания и искат да се потопят в един свят на позитивни усещания, свежи хора и истинско изкуство.

Салсата е един от най-популярните танцови стилове в света, който се откроява със силно социалния си аспект придружен от звука на впечатляващите латино ритми. Създадена в средата на миналия век и обединявайки хора от всякакви култури чрез любовта им към движението и танца, тя бързо се разпространява по цял свят, а днес за много хора тя се превръща и в начин на живот.
Ваши инструктори ще бъдат атрактивните Георги и Белла, които след години работа с някои от най-добрите танцьори в България се обединяват, за да предадат опита си на вас. Днес те се превръщат в една от любимите салса двойки на българската сцена, отличаващи се с емоцията и музикалността, с която танцуват.

Записване и цени

Класовете с Георги и Белла стартират от 16-ти януари и ще се провеждат вторник и четвъртък от 19:30ч. в Dance Station Paradise Center
Всеки, който притежава ISIC-карта, ползва намаление от цената на единичен урок.
За всички с MultiSport или Sodexo карта – можете да я използвате и при нас.

Цена за едномесечен абонамент: 62 лв.
Цена за еднократно посещение: 12 лв.

Teл за повече инфо: 0887 597 476

Запиши се!
CategoryNews
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE