rojden_den

Децата са нетърпеливи и много ентусиазирани, когато наближат рождените им дни. Всяко дете обича подаръци, празнично настроение и приятели за луди игри. Малчуганите с трепет отброяват дните до рождения им ден – едно от най-важните събитие за всяко дете.

Dance Station предлага голямо разнообразие от теми, украса и забавления за рождени дни. Можете да избирате между танцов рожден ден и арт рожден ден, които ще отведът детето ви в един вълшебен и приказен свят. Без значение дали празненството ще е тематично (карибски пирати, замръзналото крлство, принцеси), дали ще прерасне в танцова забава, с много танцови игри и състезания, малките ще се радват на най-добрите и грижовни прфесионални танцьори и аниматори. Специална атмосфера и най-вкусната храна са част от незабравимите тематични рожденни дни.

Телефон за повече информация и резервация: 0887 597 476

Танцов рожден ден

tancov-rojden-denТанцовият рожден ден предлага една по-разчупена и интерактвина забава, в която рожденикът е в центъра на внимание, но всички поканени ще почувстват специалното внимание, което нашите професионални инструктори и аниматори ще създадат. Децата ще научат една танцова хореография на популярна избрана от рожденника песен. Програмата включва танцови игри и състезания. Музикалното оформление е изцяло по желание на рожденника.

Щура лаборатория

shtura_rabotilnicaВ Научната шоу програма наш аниматор, в образа на весел професор, заедно с децата провеждат редица интересни химични и физични опити. При това децата не само гледат програмата, но и вземат активно участие в нея. След всеки експеримент нашият аниматор разказва на децата как се е получил експеримента и им разказва много интересни факти.
Самата програма може да бъде разделена на отделни уроци (шоу със сух лед, химия на цветовете, шоу с полимери и др.) или да бъде една весела комбинация от всички тези уроци.
Рожденика е в ролята на главен помощник на нашия аниматор и му асистира в голяма част от експериментите. Програмата предвижда раздаването на научни подаръци на всички деца и до два подаръка лично на рожденика. 
 
Експериментите са безопасни!
 

Декорация

Dance Station има удоволствието да работи в партньорство с агенция Best Baby, които са експерти в декорацията на всякакъв тип събития. Могат да предложат богата гама от артикули в наличност по всяко време, в различни цевтови гами и тематики. Независимо дали си представяте украса просто в определени цветове, искате тематична украса или сте развихрили въображението си и се чудите кой може да претвори мислите Ви в реалност – Best Baby ще се погрижат за всеки малък детайл.
Best Baby pредлагат следните услуги:
  • наемна украса и декоратор
  • закупуване / наем на украса и/или парти артикули и самостоятелно да декорирате по желания от вас начин.
  • сладък и солен кетъринг за децата и възрастните гости

 

Допълнителни услуги

Ако не желаете тематична украса и нямате време или не искате да се ангажирате твърде много финансово с украса за партито, можем да ви предложим по-обикновено, но празнично подрждане на залата.
Наш организатор може да закупи вместо вас тематични или не парти артикули и да ги подреди в залата.
Тази услуга се заплаща отделно, както и самите артикули, които вие пожелаете да бъдат закупени.
Цената на тази услуга е 80 лева.

 

ЗАПИТВАНЕ

Вашето име (required)

Вашият е-майл (required)

Относно

Вашето съобщение

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.