Отново сме с вас!

Във връзка със заповедта на Министерството на здравеопазването, която позволява дейността ни, бихме искали да се запознаете с мерките, които ще гарантират безопасността и здравето на посетителите и служителите в обектите на Денс Стейшън:

Какво трябва да знае всеки клиент:

 • На входа на всеки обект ще бъде измервана телесната Ви температура. Моля, имайте предвид, че лица с телесна температура над 37.4 няма да се допускат в обекта.
 • Клиенти във видимо недобро здравословно състояние няма да бъдат допускани в обекта.
 • На входа на обекта ще има поставен дезинфектант: молим всички посетители да го използват при влизане.
 • Потокът на влизащи и излизащи от обекта ще бъде организиран, така че да се спазва необходима дистанция от 1,5 метра. Молим да се съобразите със знаците на земята указващи местоположенията на всеки клиент, както и посоката на движение.
 • Всички контактни повърхности и помещения ще бъдат дезинфекцирани на всеки час.
 • Във връзка с горната точка в обекта няма да се допускат клиенти по-рано от 15 минути преди класа, за който са се записали.
 • Засега шкафчетата в съблекалните няма да могат бъдат използвани. Молим да имате предвид че ще можете да вкарвате вещите си в залите.
 • Имайте предвид, че влизането в залите с чисти обувки е задължително. Персоналът на Dance Station ще има правото да отказва достъп на клиенти, които не са спазили това правило.
 • Класовете има лимит 20 човека участници , включително преподавателите. За тази цел утре сутрин ще е на разположение възможност за записване за класовете предварително. На клиентите ще бъде изпращан мейл, който ще потвърждава това че клиентът е записан за конкретния клас.
 • Ако по време на престоя си в центъра използвате носни кърпички , пластмасови шишета или друг вид отпадък, молим ви да имате предвид че е желателно сами да изхвърлите отпадъците в кошчетата за боклук.

Мерки за дезинфекция предприети от Dance Station:

 • Осигурени дезинфектанти на входа на обекта, както и във всяка съблекалня и на рецепция.
 • Служителите ни ще минават задължителен здравен филтър ежедневно.
 • Служителите на рецепция ще носят защитни шлемове и латексови ръкавици.
 • Всички контактни повърхности ще се почистват и дезинфекцират минимум 4 пъти дневно.
 • Ще се провежда задължителна допълнителна ежечасна дезинфекция между класовете във всички зали и общи части.
 • Почистване и дезинфекция на вентилационните и климатични филтри ще се извършва ежеседмично.
 • В залите няма да се допускат повече 20 човека участници в групово занимания ( включително преподавателите ).
  • Класовете в залите ще се разминават с по 10 минути, за да се избегне струпване на по-голяма група от хора.
  • Класовете ще бъдат с продължителност 55 минути, за да можем да извършим задължителната ежечасна дезинфекция на залите между всеки отделен клас.
  • Моля, имайте предвид, че престоя на придружители/родители на рецепция в Dance Station не е позволен в момента. Това правило ще бъде спазвано без изключения

Абонамент

Имайте предвид че всички закупени карти преди 13.03 бяха замразени, те ще могат да се изпозлват до изразходването на кредитите в тях

Дарение

Имате възможност да дарите част от кредитите си в подкрепа на екипа на Dance Station Bulgaria. Идеята ни беше предложена от клиенти, които се отказаха от няколко от оставащите им класове в знак на солидарност с екипа и благодарност за онлайн класовете, които предоставяхме безплатно през седмиците на извънредно полождение. Разбира се, бихме приели с благодарност всеки жест на подкрепа в настоящата ситуация, но подчертаваме, че този избор би бил изцяло Ваш и в никакъв случай не очакваме да го направите.

За информация за оставащите кредите във вашата карта или тази на вашето дете, можете да ни пишете на info@dancestation.bg

Oчакваме с нетърпение да се видим скоро в Dance Station. 

Резервиране на места в НДК

За да използвате новата ни система за резервиране на места в НДК, последвайте инструкциите:

Стъпка 1: Влезте в системата на партньорите ни FitSys: https://dancestation.customer.fitsys.co/

Стъпка 2: В системата на FitSys: ако нямате създадена регистрация /правите си такава/, ако вече имате – влизате с мейл и парола. При правене на регистрация: задължителни полета са мейл за контакт, на който ще получавате известия единствено и само свързани с конкретния запазен час, и съгласяване с общите условия.

Стъпка 3: След успешно направена регистрация влизате във вашия профил.

Стъпка 4: Като сте в профила си, в левия горен ъгъл има бутон календар – натискате го и ви отвежда към събитията /класовете в Денс Стейшън за съответната седмица с дата и час/.

Стъпка 5: Натискате „Запази място“ – от там потвърждавате резервацията(ще получите мейл с потвърждение). Важно: Ако няма места, ще бъдете записани в листа за чакащи – системата ще ви изпрати мейл като и ако се освободи място.

Стъпка 6: За да откажете резервация за запазен вече час: От меню „Календар“ изберете класа е необходимо отново да влезете в своя профил, да отидете на меню календар, да изберете класа, за който сте запазили място и ще ви се отвори прозорец с опция да откажете регистрацията си. По този начин ще позволите на някой друг, който има желание, да се включи в класа.

***ВАЖНО: В случай, че не откажете своята резервация до два часа преди съответния клас и не предупредите за това някой от екипа на Денс Стейшън, следваща регистрация ви ще бъде отхвърлена. А ако сте с абонамент на Денс Стейшън – автоматично ще бъде отнето посещение от картата ви.

Ако Ви изпише в хода на регистрацията, че съществува акаунт с това име или имейл, то е защото вече сте имали създаден профил в нашата система с абонаментна карта. Продължете и на имейла си ще получите линк за смяна на парола. От там вече довършвате създаването на вашия профил за онлайн регистрация.
 

Запази място за уроците в НДК

Ако желаете да се свържете с нас, можете да ни намерите на следните телефони и мейл:

СОФИЯ

Ана Дончева – 0895767072

Ралица Мерджанова – 0899332136

Силвия Плочина – 0887597476

info@dancestation.bg

ПЛОВДИВ

Ана Дончева – 0895767072

Христо Русев – 0889940674

info@dancestation.bg

CategoryNews
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE