Искате ли вашето дете да се научи да танцува истински добре? Да има гарантирани участия на голяма сцена два пъти годишно? Да участва в танцови лагери, фестивали, конкурси? Да е в среда, в която да се чувства успяващ и да намери приятели

Преподавателският екип на Dance Station има над 10-годишен опит в преподаването на танци за деца в различни стилове и възрасти. Преподавателите ни обръщат внимание на всяко едно дете и развиват индивидуалните му танцови заложби. Само при нас можете да откриете най-голямото разнообразие от танцови стилове и възрастови групи за деца в София и Пловдив. Независимо от това дали детето е напълно начинаещо или напреднало, то има въможност да участва в танцовите спектакли на училището два пъти годишно. След втората година на обучение, децата имат възможност  да участват в редица национални и международни танцови фествали. Годишната програма на децата се допълва от летен и зимен лагер и летни интензивни модули съобразени с нивото на детето.

Новият сезон започва от 7-ми Септември. Можете да запишете детето си в един или повече от 5-те стила танци, които ви предлагаме:
 • латино и бални танци
 • хип хоп
 • брейк денс
 • класически балет
 • мтв танци
Предлагаме групи за всяка детска и младежка възраст:
 • 3-6 годишни
 • 6 – 10 годишни
 • 10-16 годишни
 • 16+

Записване

 

Пълен график Пловдив

ОБЩИ УСЛОВИЯ:

 • Моля носете чисти обувки за залите
 • Носенето на маска в общите пространства на дом „Борис Христов“ е задължително
 • В залите за танцуване можете да бъдете без маска

Хип Хоп

Хип хоп класовете с Виктор Гърков в Dance Station имат за цел да подготвят танцьори за бъдещо танцово и сценично развитие. Програмата включва изучаване на основни стъпки и движения характерни за стила, комбинации и кратки хореографии.

От 7ми септември
Вторник и Четвъртък – 18.00 – 19.00 ( 6 – 10 годишни деца )

От 7ми септември
Вторник 19.00 часа и Петък 19.30 часа ( 10 – 16 годишни деца )

От 7ми септември
Вторник и Четвъртък от 20.00 часа, петък от 20.30 ( 16+ )

Латино и бални танци

Латино и бални танци
Обучителната програма по латино и бални танци e разработена спрямо Медалната Система за Обучение по спортни танци. Програмата покрива фигурния и технически материал за 10-те състезателни танца: самба, ча-ча, румба, пасо добле, джайв, английски валс, танго, виенски валс, фокстрот и куикстеп.

От 7ми Септември
Понеделник и Сряда – 18.00 – 19.00 ( 6-10 годишни деца )
преподавател: Пепи Костадинова

От 25ти Септември
Вторник и Четвъртък – 17.15 – 18.00 ( 3-5 годишни деца)
преподаватели: Иван Христов и Йовита Георгиева

Класически балет

Обучението е по методиката на руската балетна школа и включва станка, среда и allegro. И още упражнения за гъвкавост и еластичност на тялото, правилна стойка и грация, музикалност и артистичност.

От 21ви септември
Понеделник и сряда 17.15 -18.00 ( 3-5 годишни деца )
Понеделник и сряда 18.00 – 19.00 ( 5-7 годишни деца )
преподаватели: Виктория Илиева и Диди Начева

Брейк танци

Харесваш хип хоп музика? Искаш да научиш повече за брейк танците? Искаш да бъдеш част от тази култура? От 7ми септември в залите на Dance Station Plovdiv стартират брейк танци за малки и големи. Групите ще се водят от Христо Русев, който е част от Sleepwalкingz и танцува от 20 години. Организира и участва в редица местни и национални танцови инициативи. Освен танцьор е и съдия на престижни танцови битки. Христо е създател на eдно от най-големите хип-хоп събития в България – JAM ON IT – международен фестивал за съвременната градска култура и изкуство. Това е човек с богат танцов и житейски опит, който знае как да ви въведе в хип-хоп културата.

От 7-ми септември
Понеделник и Сряда – 19.00 – 20.00 ( деца до 12 години )
преподавател: Христо Русев

MTV Танци

Класовете са разработена спрямо популярните течения в поп музиката. Широкия обхват на материята позволява фигурния материал да бъде изключително гъвкав спрямо качествата на учениците и предпочитанията на децата.
преподавател: Петко Скачков

От 12ти септември
Събота и Неделя 12.00 – 13.00 ( 10-16 годишни деца )

от 9ти септември
Сряда и Петък 18.00 – 19.00 ( 7 – 11 годишни деца )

от 19ти септември
Събота и Неделя 11.00 – 12.00 ( 3-6 годишни деца )

Видео

Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE