Искате ли вашето дете да се научи да танцува истински добре? Да има гарантирани участия на голяма сцена два пъти годишно? Да участва в танцови лагери, фестивали, конкурси? Ако отговорът на всички тези въпроси е ДА, тогава сте попаднали на правилното място ?.

Преподавателският екип на Dance Station има богат, 10-годишен опит в преподаването на танци за деца в различни стилове и възрасти. Преподавателите ни обръщат внимание на всяко едно дете и развиват индивидуалните му танцови заложби. Само при нас можете да откриете най-голямото разнообразие от танцови стилове за деца в София и Пловдив. Независимо от това дали детето е напълно начинаещо или напреднало, то има въможност да участва в танцовите спектакли на училището два пъти годишно. След втората година на обучение, децата могат да участват в редица национални и международни танцови фествали. Годишната програма на децата се допълва от летен и зимен лагер и летни интензивни модули съобразени с нивото на детето.

Новият сезон започва от 10-ти Септември. Можете да запишете детето си в един или повече от 5-те стила танци, които ви предлагаме: латино и бални танци, хип хоп, класически балет, break dance, MTV танци.
Допълнителна информация можете да получите на телефон 0895767072 или на info@dancestation.bg

Записване на дете

Пълен график Dance Station Plovdv

 

Mинете с мишката върху изображенията за информация за график и часове!

Латино и бални танци

Обучителната програма по латино и бални танци отговаря и е разработена спрямо Медалната Система за Обучение по спортни танци. Програмата покрива фигурния и технически материал за 10-те състезателни танца: самба, ча-ча, румба, пасо дебле, джайв, английски валс, танго, виенски валс, фокстрот и куикстеп.

График за Dance Station Plovdiv

От 10-ти Септември
Понеделник и сряда от 18.00 с Пепи Костадинова

( над 6 години )

 

MTV танци

Обучителната програма по MTV танци е разработена спрямо популярните течения в стрийт изкуството и популярната музика. Широкия обхват на материята позволява учебния материал и фигурен такъв, да бъдат изключително гъвкави спрямо качествата на учениците, модерните течения в стрийт изкуството и предпочитанията на децата.

График за Dance Station Plovdiv

От 12-ти Септември
Понеделник и сряда от 18.00 с Петко Скачков
(до 11 години )
Понеделник и Сряда от 19.00 
(над 11 години)

Hip Hop

Хип хоп класовете с Виктор Гърков имат за цел да подготвят танцьори за бъдещо танцово и сценично развитие. Стилът на Виктор е уникален, с много резки движения, с много силен усет към музиката и емоция. Програмата включва изучаване на основни стъпки и движения характерни за стила, комбинации и кратки хореографии. Класовете са подходящи за деца и младежи  между 7 и 20 годишна възраст.

 График за Dance Station Plovdiv

От 11-ти Септември
Вторник и Четвъртък 18.00 с Виктор Гърков
(до 12 години )
Вторник и Четвъртък от 20.00
(над 12 години )

Брейк танци

Този клас е подходящ за деца, които са на възраст между 7 и 16 години и не са се занимавали с танци до този момент. Учебната програма включва: основни движения в хип-хоп, запознаване с хип-хоп културата, координация на тялото и изучаване на кратки хореографии, като преподаваеля ще се старае учениците да надграждат и развиват уменията си във всяко следващо ниво. Програмата включва умения за работа в екип и уважение един към друг.

Брейк денс
от 11-ти Септември
Вторник и Четвъртък от 18.00 с Христо Русев
( до 16 години )
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE