Опитай над 20 танцови стила и аеробни занимания при нас, в Dance Station, между 3-ти и 10-ти октомври!

Новият сезон за детските групи в Dance Station започва от 7-ми септември. Можете да запишете вашето дете в един или повече от 8-те стила танци: латино и бални танци, джаз-балет, мтв-танци, народни танци, класически балет, брейк танци, хип-хоп танци, спортен рокендрол.

Отново сме с вас! Във връзка със заповедта на Министерството на здравеопазването, която позволява дейността…

⭐️Детето ви има талант в танците? ⭐️Искате да продължите развитието му? ⭐️Търсите подкрепяща среда, в…

В много случаи хората водят заседнал начин на живот и техните мускули могат да бъдат доста слаби. Това съчетано с неправилно хранене е предпоставка за наднормено тегло и множество заболявания като

Празнувай различен рожден ден в Dance Station Всяка година по същото време, всеки родител се…

Нови групи Commercial Hip Hop в Dance Station Paradise Center Обучителната програма по Commercial Hip…

Запознайте се с българските народни танци от различните фолклорни области в България в групите ни за начинаещи в центъра на София.

Предлагаме Ви цялостно решение за танцова програма с определена тематика или без. Предлагаме готова програма от над 15 стила танци, от които да изберете сами или да направим такава според параметрите на Вашето събитиет

В навечерието на най-вълшебните празници, Dance Station представя една история за доброта, смелост и любов, в която всичко е възможно.

Вторник и четвъртък в Paradise Center

Dance Station Bulgaria, най-голямото танцово училище в България, Ви кани на 5-тия си рожден ден в столичния клуб Music Jam.

SSB ( Strength, Stretch & Balance ) e специална програмата, чиято е цел да развие естетическата красота на телата на децата, както и сила издръжливост и съвършенство на движенията.

В часовете по йога ще се научим да разбираме по-добре себе си, да успокояваме ума, да балансираме и едновременно с това да изпълваме тялото си с енергия.

Ако и Вашето дете иска да стъпи в балетната зала, да танцува на голямата сцена и мечтае да стане балерина, то ние ви каним да се присъедините към групите по класически балет за деца!

Професионален клас разработен за всички, които нямат предишен опит или сериозен такъв в съвременен танц….

Класовете ще следват структурата на професионален клас, но разбира се на ниво подходящо за всички: загрявка, фундаментални упражнения на станка, упражнения на среда, скокове/ алегро/ пируети и малка разтяжка. Целта е този клас да е подходящ за всички интереси- тези, които търсят балета заради изкуството в него, но и за всички които търсят по-добра кондиция.

Чувствате се уморени и смазани от еднообразното ежедневие? Искате да сте по-продуктивни на работа, или…

Хип Хоп е течение в културата, което възниква през 60-те и 70-те години в Ню…

Както при всички останали зумба класове и тук най-завладяваща е специално написаната музика за Зумба с микс от стилове, които децата обичат най-много – хип-хоп, регетон, кумбия и много други.

Page 1 of 101 2 3 10