Интересувате се от българските народни танци? Искате детето ви да развие добра двигателна култура? Елате в най-новото и модерно танцово училище „Dance Station Plovdiv“.
 
Обучителната програма по народни танци е съобразена с възрастовите buy modalert особености на децата, нивото на възприемане на нов танцов материал, както и двигателните умения за усвояване на танцовите движения и комбинации. Всяко ниво се състои от движения, комбинации и упражнения, които да развият физическата издръжливост, двигателната култура, зрителния и слуховия анализатор на танцуващите.
 
Класовете по народни танци за деца са всяка събота и неделя от 11:00 ч.
 
За записване: 0895 767072 или 0887 597476
 
Цветослав tramadol drug Костов е танцьор-артист и преподавател по български народни танци. Завършил е НУТИ, специалност Български танци. По-късно завършва и АМТИИ, гр. Пловдив, катедра Българска Народна Хореография – „Хореограф-педагог“. В момента е артист-балетист във фолклорен ансамбъл „Тракия“, Пловдив.
За последните 14 години в професионалните танци е участвал в стотици мероприятия, фестивали, конкурси, концерти и др., във всички краища на България, както и в много Европейски държави. С преподаване се занимава вече десет години. Хореограф и ръководител на Студио за Спорт и Танци – Пловдив.
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE