Заповядайте в залите на Dance Station, където ще се пренесете на едно неповторимо място, ще се срещнете с весели и забавни хора, ще бъдете погълнати от магията на танца, ще научите нещо ново и интересно от професионалниия хореограф и преподавател Цветослав Костов.

В групите по Български танци, ще се запознаете от близо с най-популярните и не чак толкова, български хора и танци, ще развиете двигателната си култура и ще забравите за всичко останало, което ви тормози или притеснява! А, когато дойде моментът, в който да покажете своите умения, ще се чувствате уверени и сигурни в новите си танцови знания, възприети благодарение на вашия хореограф – Цветослав Костов

Група за начинаещи – всеки вторник и петък от 19:30 ч.
Група за напреднали – всяка сряда от 18:30 ч.
Място: Dance Station Plovdiv, Дом на културата „Борис Христов“ 15, ет. 4
Тел: 0895 767 072

cvetoslavЦветослав Костов е танцьор-артист и преподавател по български народни танци. Завършил е НУТИ, специалност Български танци. По-късно завършва и АМТИИ, Пловдив, катедра Българска Народна Хореография – „Хореограф- педагог“. В момента е артист-балетист във фолклорен ансамбъл „Тракия“, Пловдив. За последните 14 години в професионалните танци е участвал в стотици мероприятия, фестивали, конкурси, концерти и др., във всички краища на България, както и в много Европейски държави. С преподаване се занимава вече десет години. Хореограф и ръководител на Студио за Спорт и Танци – Пловдив.

Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE