Народни танци

Интересувате се от българските народни танци? Искате детето ви да развие добра двигателна култура? Елате при нас от 4-ти Октомври в новата ни група по народни танци за деца между 8 и 12 години.

Обучителната програма по народни танци е съобразена с възрастовите особености на децата, нивото на възприемане на нов танцов материал, както и двигателните умения за усвояване на танцовите движения и комбинации. Всяко ниво се състои от движения, комбинации и упражнения, които да развият физическата издръжливост, двигателната култура, зрителния и слуховия апарат на децата.

Класът на 4-ти Октомври е напълно безплатен!

Преподавател

Цветослав Костов е танцьор-артист и преподавател по български народни танци. Завършил е НУТИ, специалност Български танци. По-късно завършва и АМТИИ, гр. Пловдив, катедра Българска Народна Хореография – „Хореограф-педагог“. В момента е артист-балетист във фолклорен ансамбъл „Тракия“, Пловдив.

За последните 14 години в професионалните танци е участвал в стотици мероприятия, фестивали, конкурси, концерти и др., във всички краища на България, както и в много Европейски държави. С преподаване се занимава вече десет години.

Цени и записване

• Еднократно посещение: 9 лв.
• Карта за 8 посещения: 40 лв.

Улица Гладстон 15, Дом на Културата Борис Христов”, по стълбите вдясно, етаж 4

Телефон за информация: 0895767072 или на info@dancestation.bg

Формуляр за записване

График

 Час   Петък  Неделя
19:00 Начинаещи Начинаещи
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE