Народни танци

🌺Народните танци са неизменна и красива част от българската култура. При нас ще намерите атмосфера, забавление и неусетно ще откриете нова страст и приятели. Или… с други думи: Веселие, Усмивки, Удоволствие!.. О да, и междувременно, неусетно, ще се научите да танцувате уверено и ще бъдете душата на всякакви събития.

🌺ПРЕПОДАВАТЕЛ
Яница започва да танцува народни танци преди повече от 17 години. Започва да танцува на доста по-късен етап като възраст, но бързо развива своите умения и става един от водещите танцьори в класа си. Преподава повече от 8 години в разнообразни групи, с които е ходила по фестивали.
Освен учител по народни танци, Яница е завършила Бакалавър по логопедия, Магистър по Комуникативни нарушения на развитието, както и Бакалавър по Социални дейности в профил Трудова заетост. Реализира се успешно като логопед първоначално
Яница е взимала участие в телевизионни формати като „България търси талант“, „Така го правят жените“, „От българско, по-българско“. Танцьор на редица сватбени събития в танцови формации.

Tанцови постижения като учител
Преподава на деца народни танци от 4 години. Нейните ученици са световни шампиони в категория за характерни и народни танци на Международния Танцов Формат Dance World Cup 2014. Децата имат множество постижения от престижни танцови фестивали в страната. През последната година започва да преподава танци на деца между 4-6 годишна възраст, които имат за цел да развият двигателно и културно децата в различните стилове танци.

Яница вярва, че фолклорър е сърце! Независимо от възрастта трябва чувстваш и танцуваш! Танцът е душа! Не е математика, наизустяване или схема!

🌺Група за напълно начинаещи започва на 14ти септември Класовете ще се провеждат всеки вторник и четвъртък от 19.30 ч. до 20.30 ч. Задължително предварително записване.

📍Адрес на Dance Station НДК:
Площад България 1, Национален Дворец на Културата, под клуб “Перото”, откъм улица Фритьоф Нансен.
 
 
 

 

Цени и записване

🌺ЦЕНИ

 Карта за 4 посещения – 40 лева

Карта за 8 посещения – 65 лева

Работим с карти Multisport ( класа се поема напълно от картата )

☎️Телефон за информация: 0899332136 / 0887597476, или на info@dancestation.bg

График НДК

🌺ГРАФИК

Вторник и Четвъртък от 18.30 НАПРЕДНАЛИ
Вторник и Четвъртък от 19.30 НАЧИНАЕЩИ

 

Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE