машина на времето dance station
„…. Професорът тъкмо се беше върнал от последното си пътуване до Сатурн,  Струваше му се цяла вечност от както беше изчезнал за първи път в металните, въртящи се кръгове на машината , която той сам бе създал преди години.
От тогава вече беше разгледал отблизо астероидния пояс между Сатурн и Юпитер, беше събрал проби от повърхността на Марс, беше се любувал на гледката от Луната към Земята безброй пъти..Той беше видял всичко в галактиката ни, но все още не се осмеляваше да направи скок във времето на нашата планета.
При първия подобен опит, преди около 50 години, професорът изгуби способността си да мечтае – някъде там в годините и епохите, между металните пръстени на Машината.
Оттогава, той беше човек практик, учен, разумен и това му тежеше, толкова много страдаше от тази загуба на мечти, че все по-ясно осъзнаваше, че е дошъл момента, който толкова дълго отлагаше….
Той стана и тръгна към Машината… надяваше се да срещне приятна компания от смели и дръзки мечтатели, които да го съпровождат из лабиринтите от епохи, време и цветове.
И така професорът затвори очи и пое дълбоко въздух и прекрачи въртящите се кръгове – намираше се в Машината на времето!“

За всички свои ученици и техните родители, семейство и приятели, танцово училище Dance Station Plovdiv, за втори път, подготвя концерт -спектакъл. „Машината на времето“ разказва за професорът-изследовател, който ще ни отведе в най-приказните, далечни и непознати места. Преподавателите на Dance Station, със специалното участие на детска вокална формация „Омайниче“, ще ви подарят един специален ден.

Дата: 3-ти Юни ( Неделя )
Място: Дом на Културата „Борис Христов“ ( зрителна зала )
Начален час: 13:00 ч.
Вратите отварят в: 12:30 ч.
Цена на билет: 10 лв.
Цена на зрители на възраст до 12 години – 8 лв.
* при два закупени билета от едно семейство, всеки следващ билет е на цена от 8 лв.

Закупуване на билети: От рецепцията на танцово училище Dance Station /ул. Гладстон 15, етаж 4/
Краен срок за купуване на билетите: 01.06.2018 или до изчерпване на количествата.

Телефон за информация: 0895767072 Ана Дончева

Място на провеждане

Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE