На 10-ти февруари в залите на Dance Station НДК Явор Манчев, професионален танцьор и хореограф, ще изнесе един по-специален клас – Lyrical Jazz. Начало: 20:30 ч.

Явор завършва танцов театър в НАТФИЗ, след това продължава танцовото си обучение в магистър – балетна режисура в АМТИ. Дълги години се състезава с голям успех, както в България, така и в чужбина в едни от най-големите състезания в стиловете Модерн, Джаз и Танцово шоу.
Той е двукратен национален шампион в стиловете Модерн, Джаз и Танцово шоу. Явор е работил за Михаела Филева в проекта „Приливи и отливи“ като хореограф и изпълнител в клипа. Част е и от танцовия екип на X Factor 2013 година в България, а 2016 пътува за Виетнам, където работи за едно от топ предаванията там, включително Dancing Stars Vietnam и подготвя танцово участниците от X Factor Виетнам.

Един от топ певците във Виетнам, проявява желание да работи с него, впечатлен от неговите танцови възможности. Голямата си страст, Явор влага в своите хореографии.

Интересът му е насочен към Съвременния танц (Контемпорари), обича да смесва различни танцови стилове и да съчетава танцови (съвременни, модерни, балетни, джаз),  акробатични и бойни техники. Класът му е едно истинско предизвикателство, обединяващо всичко това в едно.

Дата: 10-ти февруари
Начало: 20:30
Място: Dance Station НДК

CategoryNews
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE