От 12-ти март в залите на Dance Station Plovdiv стартират латино и бални танци за деца на възраст от 6 г. до 10 г. и латино и бални танци за възрастни. Преподаватели на групите са Петер Спасов и Екатерина Маркелова – вицешампиони за 2013 и републикански шампиони за 2014 и 2015 по спортни танци в категория „Младежи – Стандартни танци“.

  • Латино и бални танци за деца – вторник и четвтъртък от 18:00 до 19:00
  • Латино танци за възрастни –вторник и четвъртък от 19:00 до 20:00 и неделя от 13:00 до 14:00
  • Бални танци за възрастни – събота от 12:00 до 13:00

запиши се на тел: 0895 767 072

Екатерина Маркелова до момента за десетте си години състезателна дейност е била  седем пъти шампионка на България, включително и за изминалата 2015 година. Първо място в tramadol drug Националната Ранглиста и носителка на Купа България за 2014 година. Печели и вицешампионски титли от държавните шампионати.Участва в международни турнири , на които достига до полуфинали и финали. Представя достойно България на Световни и Европейски първенства в категориите  Юноши и Младежи .

Петер Спасов е многократен шампион  на България в Десетобой и Стандартни танци, носител на Купа България и първи в Ранглистата за Младежи Стандартни танци за изминалата година. Три поредни години представя България на европейски и световни първенства по стандартни танци за Младежи, многократен призьор и финалист в международни турнири от календара на Световната федерация по спортни танци.

Петер Спасов

латино и бални танци
запиши се:0895 767 072

Петер започва да се занимава със спортни танци на 9-годишна възраст в гр. Пловдив. Много бързо преминава през всички състезателни класове – D, C, B, A и M.  Негови треньори са Ангел Александров и Ваня Александрова. Също така тренира с Андрей Тодоров и с чуждестранни специалисти. Любими танци – самба и куикстеп.

Екатерина Меркалова

латино и бални танци
запиши се:0895 767 072

Екатерина започва със спортните танци още на 6 години, като се състезава за първи път на 9 г. Оттогава танците са неразделна част от нейния живот. Броени точки я делят от най-високия състезателен клас. Треньорът с когото работи е Ангел Александров. Работила е и с други известни местни и чуждестранни треньори. Любим танц – танго.

Латино и бални танци за деца

вторник и четвъртък 18:00 до 19:00

Обучителната програма по латино и бални танци отговаря и е разработена спрямо Медалната Система за Обучение по спортни танци. Програмата покрива фигурния и технически материал за 10-те състезателни танца: самба, ча-ча, румба, пасо дебле, джайв, английски валс, танго, виенски валс, фокстрот и куикстеп

Латино танци за възрастни

вторник и четвъртък от 19:00 до 20:00
неделя от 13:00 до 14:00

Латино танците са стил, който има изключителна популярност през последните години. Това, което предлага програмата по латино танци в Dance Station е качествено обучение в областта на петте латино-американски танца. Отличително за програмата е, че стъпва върху основите на социалното танцуване – танцуване за удоволствие с цел общуване и възможност за приложение на танците извън залата.

Бални танци за възрастни

събота от 12:00 до 13:00 

Часовете предлагат изучаването на английски валс, танго, виенски валс, фокстрот и куикстеп. Това, което превръща тези часове в нещо специално е именно музиката, която звучи непрекъснато: класиките на Франк Синатра, бродуей мюзикъли, европейско танго, творчеството на Gothan Project, валсовете на Щраус и Шопен и още много други незабравими гении в музикалното творчество.

Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE