koleda-v-noti

 

“В навечерието на Коледната нощ, точно преди да чуе звънчетата от шейната на Дядо Коледа, Ани най-много обичаше да се рови в библиотеката. Да чете и препрочита всички онези любими истории за незнайни земи и величествени владетели. Тази нощ, усещаше, че й предстои нещо много вълнуващо. В този момент очите й попаднаха на книга, която не беше виждала до сега. Изтупа я от прахта, разтвори я ииии … Видя любимите си герои, най-вълнуващите истории, но този път те оживяваха, движеха се, танцуваха и пееха. Точно така, всяка година, точно преди Коледа всички приказни герои разказват своите истории с танц и песен. И тя за пръв път виждаше това вълшебство. Зачете се … Беше попаднала в „Коледна приказка в ноти”.

За всички свои ученици, танцово училище Dance Station Plovdiv за първи път подготвя коледен детски концерт-спектакъл. “Коледна приказка в ноти” ще разкаже за необикновенното преживяване на едно малко момиченце, което ще се потопи в магията на приказките и песните. Инструкторите и децата на Dance Station, със специалното участие на децата от детска вокална формация “Омайниче”, ще ви подарят един истински пред-коледен подарък.

Каним ви да станете част от магията на „Коледна приказка в ноти“.

Дата: 03.12
Час: 19.00
Място Дом на Културата“ Борис Христов”, улица “Гладстон” 15
Вратите отварят в 18.30
Цена на билет: 10 лв
Цена за зрители до 12 години: 8лв
*При два закупени билета от едно семейство, всеки следваща е на цена от 8 лева. Краен срок за закупуване на билетите 01.12 или до изчерпване на количествата.
Tел.: 0895767072

Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE