От 3-ти октомври в залите на Dance Station Plovdiv стартира клас по класически балет за деца. Заниманията са всеки вторник и четвъртък от 17:15 ч. и се водят от Виктория Илиева, представител на БФСТД.

Ако Вашето дете иска да стъпи в балетната зала, да танцува на голямата сцена и мечтае да стане балерина, то ние ви каним да се присъедините към групата по класически балет за деца! Класическият балет възпитава редица ценни качества като дисциплина, самоконтрол, естетика. Освен това развива музикалност у децата и правилен стоеж. В групата по класически балет Виктория ще изгражда грация у малките балерини и ще им придаде самочувствие.

В групите децата започват с класически балетен екзерсис, танцуват хореографии с различен характер и изпълняват различни танцови импровизации.
Заниманията са с продължителност: 60 минути
Минимална възраст на децата: 3+ години
Запиши се на тел: +359 895 576 072
Виктория Илиева е трикратна световна шампионка по съвременни танци в категория сеньори. Тя е възпитаничка на НУМТИ „Добрин Петков“ от класа на балетен педагог Галина Гешева. От 10 години е част от Erra Ballet, с ръководител Кремена Шопова. В момента репетира в Държавна опера Пловдив и участва в два спектакъла, а трети предстои.
Снимка на корицата: Деси Грамадникова
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE