В залите на Dance Station Plovdiv всяка събота и неделя се провеждат класове по класически балет за деца. Заниманията се водят от Виктория Илиева, представител на БФСТД и са всяка събота и неделя от 11:00ч. до 12:00ч.

Ако Вашето дете иска да стъпи в балетната зала, да танцува на голямата сцена и мечтае да стане балерина, то ние ви каним да се присъедините към групата по класически балет за деца! Класическият балет възпитава редица ценни качества като дисциплина, самоконтрол, естетика. Освен това развива музикалност у децата и правилен стоеж. В групата по класически балет Виктория ще изгражда грация у малките балерини и ще им придаде самочувствие.

В групите децата започват с класически балетен екзерсис, танцуват хореографии с различен характер и изпълняват различни танцови импровизации.
Заниманията са с продължителност: 60 минути
Минимална възраст на децата: 4+ години
Запиши се на тел: +359 899 859 422
Виктория Илиева е двукратна световна шампионка по съвременни танци в категория юноши. От 10 години е част от Erra Ballet, с ръководител Кремена Шопова. В момента репетира в Държавна опера Пловдив и участва в два спектакъла, а трети предстои.
Снимка на корицата: Деси Грамадникова
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE