Класическа йога

Йога (от санскрит: योग) е система от физически, умствени и духовни практики, чиято цел е да се трансформират тялото и ума.

В Йога практиките има няколко основни точки, които ще са опора по време на практите в залите на Dance Station.

– Правилни упражнения (асани) – тялото ни е предназначено да се движи и да се упражнява. Ако начинът ни на живот не осигурява достатъчно движение на мускулите и ставите с времето се появяват болести и дискомфорт. Упражненията по време на практиките са приятни и в същото време полезни за тялото, ума и духа.

– Правилно дишане (пранаяма) – йога ни учи как да използваме максимално дробовете си и да контролираме дишането. Правилното дишане трябва да е дълбоко, бавно и ритмично. Това подобрява жизнеността и прочиства ума.

– Правилна релаксация — чрез пълно отпускане на мускулите се подмладява нервната система и се постига вътрешен мир.

– Позитивно мислене и медитация — това е най-важната част. Ние сме това, което мислим. Трябва да се стараем да мислим позитивно и творчески, което ще ни помогне да постигнем отлично здраве и спокоен ум.

Класовете по Йога със Сиса Михалева са един чудесен начин да се отпуснете след края на работния ден и да продължите с остатъка от деня си психически и физически заредени.

Инструктор

Сиса МихалеваСиса Михалева започва да практикува хатха йога при мастър Лана Петкова през 2007 година. След 7 години упорит труд и постоянство е сертифициран йога инструктор. Преподава от 2013 г. и води йога практики, както на възрастни, така и на деца.

Цени и записване

• Еднократно посещение /60мин./ – 8 лв.
• Цена за едномесечен абонамент: 28 лв. ( 4 посещения )
• Цена за едномесечен абонамент: 50 лв. ( 8 посещения )
Може да използвате и картите на: MultiSport, Sodexo*

Телефон за информация:  0895767072

Формуляр за записване

График Dance Station Plovdiv

 Час   Понеделник  Сряда  Петък
19:00 Класическа йога Класическа йога Класическа йога
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE