Танцовият сезон започна и Dance Station Plovdiv продължава активната подготовка на своите ученици – деца и младежи – за големите фестивални сцени в страната и Европа. Ако вашето дете има желание да стане част от вълшебството на танцовия свят, да придобие обща физическа култура, умения и качества за работа в група и екип, уважение и любов към танцовото изкуство и изкуството като цяло, то можете да се включите в кампанията за деца, организирана от Dance Station Plovdiv и да пробвате любимия танцов стил. Нашият високо-квалифициран преподавателски екип ще ви даде насоки и съвети и ще ви ориентира в избора на танцов стил и група. Изберете вашия танц и вашата танцова спирка. Dance Station – your favorite place to dance!

В рамките на седмицата между 21– 28.02, първото посещение на дете, което не е посещавал залите на Dance Station, в даден стил е напълно безплатно. Всеки закупил месечна абонаметна карта в рамките на седмицата получава 10% отстъпка от цента.

Разгледайте графика за деца и се свържете с нас на телефон: 0887 597 476 или 0895767072, за да ви ориентираме коя група би била подходяща за пробване.

Вижте графика за деца

Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE