Hip Hop с Rali & Bube RnB Duo в НДК

Ралица Чепишева

Рали навлиза в света на танците от 7-годишна възраст, като започва да тренира спортни танци, а по-късно открива силната си страст в хип-хоп танците. Обучава се във водещите студия и школи в България, като през 2014 заедно с Бубето печелят стипендия от танцовата работилница на Фондация „Танцово изкуство – Илиев” и заминава на обучение в най-големите студия в Лос Анджелис ( Debbie Reynolds Studio, Millennium Dance Complex, Movement Lifestyle). Обучавала се е и в Studio 68/London. Ралица участва в редица ТВ предавания и събития, музикални клипове и танцови фестивали. Заедно с Бубето обединяват индивидуалните си стилове в едно, за да ви завладеят с двойна ударна енергия.

начинаещо ниво от 19:30 до 20:30 – всеки вторник и четвъртък

Бубето Василева

bubetoБубето се занимава с танци от 5 годишна. За първи път влиза в залата по спортна гимнастика, малко по-късно навлиза в спортните танци, модерен балет. Не след дълго открива себе си и страстта си в хип хоп танците. Обучава се във водещите студия и школи в България и Америка (Debbie Reynolds Studio, Milennium Dance Complex, Movement Lifestyle).

Има редица участия в музикални събития, танцови фестивали, музикални клипове и реклами. Има спечелени награди от множество състезания, както в България, така и в Европа.

отворено ниво от 20:30 до 21:30 – всеки вторник и четвъртък

Повече инфо и регистрация: +359 887 597 476

Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE