От 3-ти май в залите на Dance Station Paradise Center стартира нов курс по кюбан салса или бачата с един от любимите преподаватели – Коста.

Вие сте тези, които ще определят кой курс да стартира, като за целта е необходима предварителна регистрация. Според вашата преференция (кюбън или бачата) курсът ще стартира в 20:30 ч. на 3-ти май. Занятия ще се провеждат всеки понеделник и сряда.

Начало на курса: 3-ти май
Дни: понеделник и сряда
Час: 20:30
Място: Dance Station Paradise Center

регистрирай се сега

Костадин Костадинов – Kоста започва да танцува от малък. Салса танците го завладяват и осъзнава, че неговата професия ще е танцьор, въпреки, че специализира „Инженерен дизайн – вътрешна архитектура“. По-късно се развива и в хип-хоп танците. За него е важно един танцьор да е комплексен и да владее повече от един стил. С натрупания си опит от множество изяви, през 2009 става хореограф в танцовото шоу – “Vip Dance”. Зад гърба си има редица участия в състезания. Участва и в български и чуждестранни салса фестивали, кино продукции, музикални видео клипове, реклами, театрални постановки.

Кюбан

Салсата е един от танците, на който трудно може да устоиш. А веднъж усетиш ли магията й – трудно може да излезеш от опиянението й. Кубинската музика е с ритъм, който кара тялото ти да танцува. Пренася те в Куба, където всички кубинци танцуват популярния танц известен като Casino. Той се разпространява из света като Cuban Salsa Style или Salsa Cubana, за да се разграничи от останалите стилове.

Бачата

Бачата е популярна музика и танц, произхождащи от Доминиканската република. Това е един от най-страстните и горещи социални латино танци по двойки. Танцът представлява поредица от лесни стъпки, в резултат на които се получава движение в страни или напред и назад. Отличава се с чувствените движения на ханша и тялото и специфичен тап. Основният ход, както при всички латино танци е много лесен, става по-трудно, когато съчетаваме по-сложни фигури и движения, характерни за съответния танц.

Cuban Salsa

Bachata

Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE