Всеки вторник и четвъртък в залите на Dance Station Bulgaria стартират сутрешни класове по Zumba Fitness с Борианна Христова.

Zumba® е програма, която смесва гореща латино и поп музика със завладяващи парти движения. Тя замества трудните и тежки упражнения във фитнеса с нещо лесно и приятно, но със същия ефект.

Вдъхновената от латино танците Zumba Fitness програма спомага за бързо отслабване и моделиране на тялото. Чрез аеробните и кардио упражнения се натоварват всички мускулни групи. За една тренировка се изгарят средно между 500 и 700 калории и то по-забавен и приятен начин. Танцува се от всичко по-малко, като хореографиите съдържат: салса, кумбия, меренге, регетонг, румба, фламенко и др.

Начало: 26-ти януари
Дни: вторник и четвъртък
Час: 10:30 – 11:30
Място: Dance Station Paradise Center

Освен Zumba Fitness, Борианна Христова предлага и изготвяне на индивидуален хранителен режим. Програмата й Get in shape e за екстремно влизане в добра форма, включва кардио и фитнес групови занимания, зумба фитнес и индивидуален хранителен режим.

Всички упражнения са така направени, че да помогнат на вашето тяло да стане по-силно, по-слабо и по-ефективно, а в стриктното следване хранителния план се крие половината от успеха. Правилното и чисто хранене по време на тренировъчен режим ще поддържа тялото ви енергично и ще го направи по-издръжливо на натоварването.

Ако искате да оформите тялото си след раждане, ако искате да отслабнете и да се стегнете, ако усещате че има какво да се желае за предстоящия летен сезон, заявете своя индивидуален хранителен режим на цена от 45 лв. Успехът е гарантиран.

Хранителен режим

45 лв. еднократно

Zumba Fitness

62 лв. месечно

Комбинирано

95 лв. включва еднократно хранителен режим
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE