Кой е вашият Будител?

До 29.10 запишете кратко видео /с продължителност максимум 30 сек/ или нарисувайте/снимайте на тема: “Кои са за мен будителите?” и го изпратете на e-mail адрес: info@dancestation.bg. На 01.11 ние ще качим компилация от най-интересните изпратени видеа, а трима от всички включили се в инициативата ще получат:  Книга и разделител за книга.

Литературно сърце

от 01.11 до 05.11 включително
Обръщаме поглед към книгите и любимите ни откъси и цитати от любими автори. В час по танци, донесете любим абзац от любима книга/приказка/роман/поема и го споделете с вашите приятели в танцовата зала. В началото на всеки танцов урок ще отделяме по няколко минути на любимите ни литературни производения, превръщайки емоциите в танцовия урок в наслада за тялото, ума и сърцето.

Танцова лекция

Отворена лекция “Будителите в танцовото изкуство”: 
На 01.11 /сряда/ от 18:00 до 19:30, в танцово училище Денс Стейшън Парадайз Мол ще се проведе: отворена безплатна лекция за децата от всички напреднали групи по танци на Денс Стейшън и други желаещи ученици на танцовото училище. Ще се запознаем с интересни и значими личности в танцовото изкуство, допринесли за развитието и новите течения в него.

Лектори-професионалните учители: Ралица Мерджанова, Елена Мерджанова, Деан Стефанов, Надежда Дичева, Яница Табакова, Цветан Александров, Любомира Василева и Ралица Чепишева. Презентацията ще бъде придружена с мултимедия. Лекцията ще се проведе на 1-ви ноември в залите на Dance Station Paradise Center от 18:00 до 19:30 ч.

Изпращайте видео/изображения/рисунки за вашите будители на адрес: info@dancestation.bg

Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE