Преподавателите на Dance Station се включиха в инциативата Red Ribbon за трета поредна година. Proud to be Drug Free е инициатива на Агенция „Митници“ съвместно реализирана с Департамента за борба с наркотиците на САЩ. Това е осмото поред издание и не би се случило без упоритата работа на г-н Стефан Бакалов, началник на отдел „Борба с наркотрафика“ на Митница „Аерогара София“ и неговия екип от професионалисти.

В залата „Заминаващи“ на летище „София“ гъмжеше от малки и големи, които се включиха в танцовия флашмоб заедно с преподавателите Надежда Дичева, Цветан, Александров и Деан Стефанов от екипа на Dance Station. В инициативата участваха над 400 деца от градовете София, Благоевград, Дупница и Тетевен.

Освен танцовите изпълнения на различни групи, програмата съдържаше и обучителна част. По атрактивен начин, митничарите от отдела за „Борба с наркотрафика“ на Агенция „Митници“ демонстрираха пред учениците как специално обучените им кучета откриват наркотици. Пред тийнейджърите те разиграха задържане на наркотрафиканти с гонка, сирени и специални автомобили.

Употребата на всяко едно наркотично вещество води до зависимост, която обърква вашия живот и този на близките ви.“ – това заяви Стефан Бакалов, който е и един от родителите на наши ученици, подкрепящ танцовото ни училище от създаването му. Благодарим за поканата и доверието. 

CategoryНовини
Tags
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE