Нови групи Commercial Hip Hop в Dance Station Paradise Center

Commercial Hip Hop програма

Обучителната програма по Commercial Hip Hop е разработена спрямо популярните течения в стрийт културата и популярната музика. Учебния материал е изключително гъвкав и е съобразен с качествата на учениците. Групите по commercial hip hop вече 6-та година се представят успешно на редица състезания и танцови фестивали в страната и чужбина,  сред които от които е участието им на Световното Първенство по танцови шоу-програми Dance World Cup.

През 2019 две от групите, участващи като един отбор, се класираха на 3то място в реалити формата на BTV – „България Търси талант” като по този начин станаха единствените танцьори финалисти във формата в тази година. 

Ето и групите:

График

Dance Station Paradise Center

Начинаещи групи

  • От 17.09 Вторник и Четвъртък от 17.30 /за деца до 10 години/ ниво 1/2
    Групата е отворена за нови деца до 31ви Октомври
  • От 15.09 Вторник и Четвъртък и Петък от 18.30 /за деца 10-14 години / – отворено за начинещи
    Групата е отворена за нови деца до 31ви Октомври

Напреднали групи

  • От 15.09  Вторник и Четвъртък от 19.30, Неделя от 16.00 до 18.00  отбор Commercial Hip Hop KIDS 
  • От 18.09 Петък от 19.30 до 21.30  и Неделя 18.00 до 20.00 отбор Commercial Hip Hop JUNIORS 

**за присъединяване към отборите, моля позвънете на 0899332136**

Преподаватели

Цветан Александров

Завършва Професионална гимназия по туризъм и хранително-вкусови технологии Алеко Константинов, гр.Банкя със специалност „кулинар“. Бил е част от екипа на Руши Виденлиев и танцува с него на музикалните награди на „БГ радио“ и първата музикална телевизия “ ММ“. Снима се в редица видео клипове на популярни изпълнители, както и в реалити формата на БНТ – „Най-хубавите години от нашия живот“ през 2014-та година като основен хореограф. Призьор от редица танцови фестивали. Възпитаник на школата на световно известния руски балет „Тодес“ в София. Канен е в Италия и Германия и взима участие в международени проекти като танцьор и хореограф. Има 10 годишен опит в преподаване на деца и тийнейджъри, 5 години като част от първото голямо разностилово танцово училище – Dance Academy Sofia вече 5 като преподавател в настоящото най-голямо разностилово танцово училище – Dance Station Bulgaria.

Пламена Петкова

Пламена се занимава от 8 години с хип хоп. Започва да се занимава със спортна акробатика като дете. Многократен републикански и международен шампион. Завършила специалност Спортна Акробатика и е бакалавър по Физическо възпитание и треньор по водни ски.Има участия в заснемането на музикални видео клипове, реалити формати и шоу-програми. Изявявала се е  като професионален танцьор на международни корпоративни събития  в Лондон и Берлин. Била е част от пърформънс тийм-а на Dance Station. В последните години се занимава активно и със салса. Участвала е на Fanta Dance Festival и Summer Salsa Fest Varna. Преподава Commercial HIP HOP заедно с Цветан Александров на деца и тинейджъри. През последните години техните ученици печелят призови места и специални награди от  фестивали ‘Ритъмът в сърцето’,’SOFIA DANCE FEST’,’UNITY JAM’, квалификация и квоти за “DANCE STAR “ и “DANCE WORLD CUP”!

Цени

Цени 

еднократно посещение – 12 лева

карта за 4 посещения – 40 лева

карта за 8 посещения – 72 лева

карта за 16 посещения – 106 лева

Вижте графика в Dance Station Paradise Center

Ако имате конкретни въпроси, можете да се свържете с нас и през контактната ни форма:

CategoryNews, Uncategorized
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE