Брейк денс за деца, младежи и възрастни

Харесваш хип-хоп?!? Искаш да усвоиш или подобриш своите танцови умения и физическа форма – заповядай при нас! От  7-ми септември в залите на Dance Station Plovdiv стартират брейк танци за малки и големи.

?Брейкът е първият оригинален хип-хоп танц, който се заражда в началото на 70-те години в Ню Йорк. Атрактивните движения, съчетани с неподправено усещане за ритъм и динамика бързо го превръщат в най–бързо развиващия се танц в света. От 2018-та година, брейкът е включен официално в младежките Олимпийски игри, а от 2024г ще дебютира и като дисциплина при възрастните на олимпиадата в Париж. Това е първият танц в историята, който се превръща в Олимпийска дисциплина- още една добра причина да се занимаваме с това 🙂

?ЛОКАЦИЯ:
Улица Гладстон 15, Дом на Културата Борис Христов, етаж 4 ( през главния вход, стълбите вдясно )

Преподавател

Класовете се водят от Христо Русев. Той е част от емблематичните групи- Sleepwalkingz, Balkan Mafiа (Източна Европа), Arrive to Defy (САЩ), с които представя страната ни и печели множество национални и международни признания през последните 20 години. Христо е от създателите на едно най-големите хип-хоп събития на Балканите – JAM ON IT – международен фестивал за съвременната градска култура и изкуство.

 

?ЦЕНИ
• Еднократно посещение /60мин./ – 9 лв.
• Карта за 4 посещения: 32 лв.
• Карта за 8 посещения: 55 лв.

?ИНФОРМАЦИЯ
телефон 0895 767 072 или на e-mail: info@dancestation.bg

График Dance Station Plovdiv

 Час   Понеделник  Сряда
19:00 група за начинаещи деца до 12 години група за начинаещи деца до 12 години
20:00 група за начинаещи над 14 години група за начинаещи над 14 години
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE