Преподава Zumba® 

Танцова квалификация
От 5 до 8 годишна възраст тренира художествена гимнастика в школата на Илияна Раева. На 15 години започва да изучава Салса, Регетон, Бачата, MTV Dance и Хип Хоп в школата на Алфредо Торес. Преди 4 години тя открива нова страст – Zumba® фитнеса. Започва да посещава Zumba® класове всеки ден и не след дълго се лицензира за Zumba® инструктор. Вече 3 години води успешно Zumba® класове и в момента е част от преподавателите на танцовото училище Dance Station.

Друга квалификация
След завършване на испанската езикова гимназия, тя получава бакалавърска степен по предприемачество и мениджмънт в частен американски колеж. Започва обучението си по Актьорско майсторство в Театрален колеж “Любен Гройс“. Борианна има опит и като фитнес инструктор и персонален треньор. За кратко работи и като модел, снима се за рекламни материали, списания и тв реклами.

Значими участия
Участвала e в редица тв шоу програми, реклами и танцов филм (The Big City – френска продукция). Взима участие на значими Zumba® събития, големи танцови фестивали и фитнес конференции.

Tанцови постижения като учител
За нея е важно да бъде полезна за всеки един от своите ученици, държи да се съобразява и да помага индивидуално на всеки един трениращ в класа й. Тя е горда с много свои ученици, постигнали успехи в резултат на нейната тренировъчна Zumba® програма.

Танцът за мен е свободата да бъдеш себе си