Само от 9-ти до 19-ти март всички дами, които не са посещавали залите на Dance Station могат да се включат в един от 9-те ни селектирани уроци напълно безплатно. Изберете стил, който ви харесва и заповядайте в залите на Dance Station Paradise Center & Dance Station НДК. Можете да изберете един час от следните стилове: Yoga, Kizomba, Waacking, Латино и бални танци, Съвременни танци, Салса, Хип-хоп, Zumba и Народни танци

Възползвайте се от 10% отстъпка при закуване на месечна абонаментна карта веднага след часа.

Изберете вашия специален клас

Йога практика

В часовете по йога ще се научим да разбираме по-добре себе си, да успокояваме ума, да балансираме и едновременно с това да изпълваме тялото си с енергия. Духът е връзката между ума и тялото. Чрез дихателните практики в часовете по йога ще успокоим ума си и ще изпълним тялото си с прана /жизнена енергия/. Ще използваме асани /пози/, чрез които ще оформим съвършеното си физическо тяло, ще се почувстваме гъвкави, стегнати и изпълнени с живот. В края на практиките ще релаксираме и ще подготвяме ума си за медитативни практики.

13ти март, понеделник от 11.00 до 12.30 или 17:30 до 18:30
15ти март, сряда от 11:00 до 12:30 или 17:30 до 18:30

Dance Station Paradise Center

Адрес: бул. Черни връх 100, в мол Paradise Center, ет. 3

Кизомба

Кизомба или така наричаното Анголско Танго възниква в края на 80-те и началото на 90-те години на 20 век. Този танц на любовта, който носи корените си от Африка е изключително чувствен танц. Изпълнява се по двойки с бавни, нежни движения и пресъздава романтична емоция. В уроците са застъпени всички основни стъпки и техники за водене и следване. Набляга се върху това как дамите да постигнат лекота в движенията си и не просто да следват парньора, а да тануват заедно с него.

13ти март, понеделник от 20:30 ч.
15ти март, сряда от 20:30 ч.

Dance Station НДК

„WAACKING“ е танцов стил, идващ от Лос Анджелис, който възниква през 70-те години на миналия век. Основната музика, на която се танцува е Disco Funk. Отличителни черти са бързите отчетливи движения на ръцете, подчертаване на женствеността и това, че се поставя силен акцент върху музикалността и интерпретацията на музиката и ритъма.  В този клас ще се запознаете с основите на женствения стил „Waacking“, ще развиете координацията си до висока степен, ще имате възможността да научите различни комбинации. Ще се обърне внимание на freestyle, groove, техника и музикалност..

дата: 18ти март, събота от 16:00 до 17:30 ч.
място: Dance Station НДК

Латино и бални танци

Това, което предлага програмата по латино и бални танци в Dance Station е качествено обучение в областта на десетте латиноамерикански и стандартни танца. Ще се изучават: английски валс, танго, виенски валс, фокстрот,  куикстеп, ча-ча, румба, самба, пасо добле и джайв. Отличително за класовете е, че се стъпва върху основите на социалното танцуване – танцуване за удоволствие с цел общуване и възможност за приложение на танците извън залата. Всеки един, решил да да се запише, ще има възможност както да се учи, така и да прекарва приятно свободното си време.

13ти март, понеделник от 19:30 ч.
15ти март, сряда от 19:30 ч.

Dance Station Paradise Center

Адрес: бул. Черни връх 100, в мол Paradise Center, ет. 3

Съвременни танци

Съвременният танц/ Contemporary dance е стилът, в който няма невъзможни неща. Съвременният танц е да се изразяваш свободно и да се движиш извън рамките. Стилът смело взаимства от много различни техники – класически балет, йога, бойни изкуства, акробатика, брейк танц, хип- хоп и други. Класът развива едновременно гъвкавост, сила и баланс. Отворено ниво – подходящ както за напълно начинаещи, така и за танцьори с опит.

11ти март, събота от 18:00 ч.
12ти март, неделя от 18:00 ч.

Dance Station Paradise Center

Салса

Салсата е един от най-популярните танцови стилове, криещ в себе си един алтернативен свят на позитивни емоции, силни изживявания и откъсване от натовареното ежедневие. Танцът е комуникация, а в този забързан свят, където себеизразяването е на заден план, ние знаем колко е важно да бъдем разбрани. Танцът е изкуство, създадено с много чувство, красота и прецизност, а ние ще Ви научим как да контролирате тялото си и как да изградите Вашите собствени шедьоври, пречупвайки всичко през призмата на латино музиката. Музика, която носи в себе си цяла култура, определена от стремежа ни да бъдем хора, да разкрием душите си и да споделим усещанията си. 

9ти март, четвъртък от 20:30 ч.
14ти март, вторник от 20:30 ч.
16ти март, четвъртък от 20:30 ч.

Dance Station НДК

Хип хоп

В класовете с Rali & Bube / RnBduo / ще изучавате движения и хип хоп стил, характерен за момичетата. Кратки комбинации, хореографии и много енергия ви очакват в класовете на Ралица и Бубето. Заедно с Бубето обединяват индивидуалните си стилове в едно, за да ви завладеят с двойна ударна енергия.

9ти март, четвъртък от 19:30 ч.
14ти март, четвъртък от 19:30 ч.
16ти март, четвъртък от 19:30 ч.

Dance Station НДК

Zumba Fitness

Zumba® е вдъхновена от фитнес програма и смесва гореща латино и поп музика със завладяващи парти движения. Тя замества трудните и тежки упражнения във фитнеса с нещо лесно и приятно със същия ефект. Вдъхновената от латино танците Zumba Fitness програма спомага за бързо отслабване и моделиране на тялото. Чрез аеробните и кардио упражнения се натоварват всички мускулни групи. За една тренировка се изгарят средно между 500 и 700 калории и то по-забавен и приятен начин. Танцува се от всичко по-малко, като хореографиите съдържат: салса, кумбия, меренге, регетонг, румба, фламенко и др.

Dance Station Paradise Center

9ти март, четвъртък от 19:30 ч

14ти март, вторник от 19:30 ч.  

16ти март, четвъртък от 19:30 ч

Dance Station НДК      

9ти март, четвъртък от 18:30 ч

10ти март, петък от 18:30 ч.      

14ти март, вторник от 18:30 ч.

16ти март, четвъртък от 18:30 ч.

17ти март, петък от 18:30 ч.        

 

Народни танци

В класовете по народни танци ще се изучават най-популярните български народни танци от всички етнографски области на България: шопска, северняшка, пиринска, тракийска, добруджанска, родопска и Странджа. Набляга се върху основните, като право хоро, дунавско, дайчово, ширто, сватбарска ръченица и граовско. С уроците по народни танци ще добиете самочувствие да поведете хорото на всяка сватба или празненство, а в края на часа ще освободите натрупаното ежедневно напрежение и ще повишете тонуса си.

9ти март, четвъртък от 18:30 ч
14ти март, вторник от 18:30 ч.
16ти март, четвъртък от 18:30 ч.

Dance Station НДК

Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE