Едно от най-модерните танцови училища в България „Dance Station” отваря врати в Пловдив. Събитието ще се случи точно преди Деня на влюбените, 13-ти Февруари, с много настроение, изненади и специално подготвена танцова програма от професионалните танцьори на Dance Station и Dancing Stars. През целия ден пловдивчани ще могат да се възползват от специалния подарък на Dance Station по случай празника, като получат безплатни уроци в над 15 вида танци между 12.00 и 17.00 часа. В този ден всички ще могат да закупят карти за посещение с 10% отстъпка.

На 15-ти Понеделник, след официалното откриване ще стартират класовете за деца и възрастни, като записването вече започна. Това е третата локация на танцовото училище, което досега разполагаше с шест зали в столицата София, съответно в МОЛ „Парадайз” и Националния дворец на културата.

В Пловдив, „Dance Station” е позиционирано на последния етаж в Дома на културата “Борис Христов” на ул. „Гладстон“ № 15 и разполага с три просторни зали, съблекални, модерно озвучаване, климатична и вентилационна системи.

“Смятаме, че с откриването на „Dance Station” в Пловдив ще дадем своя принос за това градът да се представи достойно като Европейска столица на културата през 2019 година. Аз съм пловдивчанка и нося любовта към родния град в сърцето си, независимо къде се намирам. В рамките на две години от създаването на танцовото училище в София, организирахме множество атрактивни танцови събития, които със сигурност трябва да се видят и в Пловдив. Вярвам, че не само децата, но и танцьорите от Пловдив ще се включат в тях, защото в нашия град, танцовото изкуство има богати традиции”, разказва Ани Дончева, един от създателите на танцовото училище.

 

12675159_10204214726082922_711145999_o

Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE