Първото посещение на 16-ти април е безплатно!

Уроците по Zumba Kids са предназначени за деца от 7 до 11 годишна възраст. Заниманията представляват непрекъснат синтез между физическа активност и танцови игри. Децата усвояват основни двигателни умения, умения за работа в група и придобиват добра физическа активност. Хореографиите, които се разучават, са адаптирани към физическите и психически възможности на децата. Както при всички останали зумба класове и тук най-завладяваща е специално написаната музика за Зумба с микс от стилове, които децата обичат най-много – хип-хоп, регетон, кумбия и много други.

В Зумба часовете за деца не съществуват нива, тъй като преподаваните хореографии и стилове танци непрекъснато се сменят. Фокусът в занятията е не върху усвояване на танцов материал, а по-скоро върху създаването на здравословна и забавана среда за физическа активност на децата.

Класовете по Zumba Kids се водят от Мелани Лютова всеки понеделник и сряда от 17:30 ч. в залите на Dance Station Paradise Center

Начало: 16-ти април
Дни: понеделник и сряда
Час: 17:30 ч.

Необходимо е предварително записване тел: 0895 767 072 или онлайн  регистрирай се

Мелани Лютова започва своята танцувална кариера на 7 – годишна възраст в Белгия, с класически и модерен балет. След 14 годишен престой в Белгия тя се връща в България и става част от школата на известния кубинец  Алфредо Торес, където се включва в състезателния му отбор по салса, изграждайки основата си в латино танците. Участва в редица салса фестивали, както и печели множество титли от различни състезания. След три години  тя става част от екипа на Балет Нова и се явява на сцена с големи наши артисти и певци. Мелани Лютова преподава салса на деца в период от една година, след което става част от балета на Комиците. Мелани се занимава със Зумба от 5 години и е била на редица събития с водещи инструкрури по зумба. Лицензиран инструктор по зумба и зумба за деца.

CategoryNews
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE