Zumba Fitness

Zumba е вдъхновена от латино-американския дух и е комбинация от различни стилове – основно салса, меренге, регетон, кумбия, но и части от фламенко, хип-хоп и други. Фитнес танц, който грандиозно покори света в над 75 страни с простия си принцип – забавлявай се, докато танцуваш, тренираш и отслабваш!!!
Zumba e истинско забавление, енергия и сила, отпуска психиката и неусетно натоварва тялото.

Докоснете ли се веднъж до приключението Zumba, ще се влюбите в него, ще обикнете начина, по който ви кара да се чувствате всеки ден. Не е нужно да сте танцували, спортували или тренирали каквото и да било, защото инструкторът е обучен да следи за вашата безопасност по време на тренировка и да прави хореографиите с подходяща за всички редуваща се интензивност.

„Да се чувстваш зареден от енергията, която протича през теб всеки ден, е моята цел като инструктор. С удоволствие предавам своите знания, опит и вдъхновение и е незаменимо да видя щастливите, греещи лица след всяка тренировка.“ – споделя Пепи.

Нека преживеем магията наречена Zumba fitness заедно!

Цени и записване

Първото посещение е безплатно!

• Еднократно посещение /60мин./ – 8 лв.
• Карта за 4 посещения: 28 лв.
• Карта за 8 посещения: 50 лв.
Работим с карти Sodexo & Мultisport

Телефон за информация:  0895767072

Инструктор

PepiПепи Костадинова е лицензиран зумба инструктор (ZIN) и дългогодишен професионален състезател по спортни танци и хореограф.

Любовта й към танците се роди в ранна детска възраст, а те се превърнаха в неизменна част от нея.
Спортните танци се появиха в живота й преди 15 години и продължават да бъдат голяма част от ежедневието и начина й на живот. Те имат огромен принос за това, което Пепи е в момента и продължават да развиват любовта й, както към спортните танци, така и към други танцови стилове. Пепи има безброй участия в национални и международни състезания, танцови събития и форуми. Печелила е и голям брой призови места.

График Dance Station Plovdiv

 Час   Понеделник  Сряда
19:00 Zumba Fitness Zumba Fitness
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE