Йога

В часовете по йога ще се научим да разбираме по-добре себе си, да успокояваме ума, да балансираме и едновременно с това да изпълваме тялото си с енергия. Дъхът е връзката между ума и тялото. Чрез дихателните практики в часовете по йога ще успокоим ума си и ще изпълним тялото си с прана /жизнена енергия/. Ще използваме асани /пози/, чрез които ще оформим съвършеното си физическо тяло, ще се почувстваме гъвкави, стегнати и изпълнени с живот. В края на практиките ще релаксираме и ще подготвяме ума си за медитативни практики.

Цени и записване

• Еднократно посещение /60мин./ – 12 лв.
• Цена за едномесечен абонамент: 38 лв. ( 4 посещения )
• Цена за едномесечен абонамент: 65 лв. ( 8 посещения )
Може да използвате и картите на: MultiSport, Sodexo*

Телефон за информация:  0895767072

Формуляр за записване

Инструктор

Катрин ПетковаКатрин Петкова се занимава с класическа Хатха йога от 4 години. Обучава се в Ащанга и Виняса Флоу. Сертифициран инструктор по Ащанга йога* към Българската Ащанга Йога Академия.
За мен йога е начин на живот, на възприемане на света, на себе си, на другите. Йога е среща – сливане на тяло и душа, на теб със самия Теб. Тя е преживяване, (съ)чувстване, приемане, любов.
*Ащанга йога е динамичен стил, при който изпълнението на асаните /позите/ е неразривно свързано с движение и дишане, както и с концентрация на съзнанието върху определени точки.

График Paradise Center

 Час   Понеделник  Сряда
17:30 Йога Йога
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE