Преподава суинг танци 

Танцова квалификация Занимава се с танци от 1989г. Дългогодишен състезател, треньор и съдия по Акробатичен Рокендрол. От 2008г започва да преподава суинг стиловете Boogie Woogie, Lindy Hop и Charleston. Завършил е няколко нива в школата на световно известният инструктор по суинг танци – Dax Hock (Rhythmjuice). Ученик на едни от най-големите светила в Boogie Woogie и Lindy Hop стиловете като Max Angelo Pitruzzella, Thomas Blacharz, Willliam Mauvais, Thorbjørn Urskog.

Друга квалификация

Завършил е Актьорско Майсторство за Куклен Театър в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“. Бакалавър по Информатика в СУ „Св. Климент Охридски“. Магистрат по Маркетинг в УНСС. От 2013 основава Lindy Hop Bulgaria – училището по суинг танци.

Значими участия

Представял България на няколко световни първенства като състезател по Акробатичен Рокендрол. Първият български състезател по Boogie Woogie. Инструктор и хореограф в телевизионните формати: Dancing Stars 2013, Vip Dance, Танцувай с мен. Търсен танцьор и хореограф за редица танцови събития. Хореограф на театрални и танцови спектакли измежду които „Рокеднрол Мечта“ – Театър 13, “Възгледите на един учител за всеобщата просвета“ – Камен Донев и др.

Купи и награди

Многократен шампион на България по Акробатичен Рокендрол. Състезател в най-високия клас А. Първият български състезател по Boogie Woogie в Main Class и първият български състезател по Boogie Woogie в клас Senior.

Tанцови постижения като учител

Идеолог и автор на обучителната програма за начинаещи по суинг танци Swinging Sofia. Треньор на най-успешните български състезатели по Акробатичен Рокендрол които достигат до топ 10 на световната ранг листа. Основател и идеолог на общността са суинг танци в България Lindy Hop Bulgaria

Танцът за мен е: Lifestyle