От 18-ти април в залите на Dance Station Paradise Center стартираме второ издание на едномесечен курс за всички любители на страстното танго. В рамките на месец Боян Христосков и Михаела Павлова ще ви покажат всичко онова, което се крие зад страстта, опиянението и драматизма в тангото.

Като един от най-драматичния танцов стил, тангото се характеризира с т.н. ходещи движения (Tango walks), който изразяват дебнене или промъкване и се различават от всички други движения на балните танци. Движенията по някога са бавни и приплъзващи, а друг път остри, използвайки бързи движения с крака или рязко завъртане на глава.

Подарете си едномесечно страстно танго, с партньор или без партньор. Всеки клас ще е едночасово пътуване до Буенос Айрес и балните зали на Европа заедно с Боян и Михаела.

Курсът е с предварително записване. Регистрирай сега!

Начало: 18-ти април
Дни: вторник и четвъртък
Час: 20:30 ч
Място: Paradise Center

Тангото възниква през втората половина на XIX век в Буенос Айрес, Аржентина и Уругвай в по-ниските социални слоеве, в бордеите. Първоначално само мъжете са танцували танго в двойка, а в последствие започват да танцуват и жени. С течение на времето и с усъвършенстването си, тангото добива по-висок социален статус и огромна популярност на няколко континента. В днешно време е разпространено по цял свят.

Боян Христосков

Боян Христосков се занимава се с танци от 15 години. Започва и се развива в областта на спортните танци, като паралелно обогатява знанията си с часове по класически балет, съвременни танци-контемпорари, хип-хоп и попинг. Професионален инструктор по спортни танци. Представял е България на национални и международни турнири по спортни танци. Участва в редица фестивали, ТВ предавания и спектакли.

Михаеала Павлова

Михаела се занимава с танци повече от 15 години. Позната е с участието си в изданията на Dancing Stars Bulgaria, Dancing Stars Vietnam и участието й във VIP Dance. Михаела е многократен финалист на международни и републикански състезания. Носител е на Купа България за 2009 г. Има дългогодишен опит в преподаване на състезателни двойки, изготвянето на хореографии и сценични изяви.

Регистрирай се

Начало на курса: 18-ти април
Дни: вторник и четвъртък
Час: 20:30 ч.
Място: Dance Station Paradise Center
Цена на курса: 62 лв.
Регистрирай се

CategoryNews
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE