На 16-ти oктомври в залите на Dance Station НДК продължаваме с поредицата класове по Twerk – предизвикателен и много секси танцов уъркшоп. Гост-преподавател е самата Яна Христова – господарка в twerka и един от танцьорите в едно от най-забавните TV предавания “Господари на ефира”.

Танцовите движения в туърка идват от Западна Африка, като през 90 години са адаптирани от афро-американската култура и навлизат в хип хоп и RnB клиповете на известни изпълнители. Twerk („Туърк“) танците станаха особено популярни след като световноизвестни певици като Бионсе, Кристина Агилера и Дженифър Лопес  започнаха да ги танцуват в клиповете си.

Тренировката на 16-ти октомври включва много ритмична музика с комбинирани движения, с които активно ще натоварите вашите седалищни мускули, а също така вътрешната и задната част на бедрата ви.

Класът ще продължи два часа, като освен техника и жестока хореография, Яна ще ви запознае с историята на този секси стил и как тя се запали в този стил. В края на часа освен, че ще получите избрани хитови парчета, Яна е приготвила и изненада за всички вас.

Яна работи интензивно като треньор и има богат опит в танцовото изкуство. Вече втора година се развива много успешно в най-популярното TWERK течение. Обучава се в Италия, учейки се от едни от най-утвърдените имена в този стил.

Не пропускайте да се потопите в танца на звездите и да подобрите фигурата си! Една тренировка изгаря между 600 и 800 калории, оформя дупето и стяга корема.

Дата: 16-ти октомври
Място: Dance Station НДК
Начало: 19:30 до 21:30
Цена: 20 лв.

Регистрирай се!

Вашите имена (required)

Вашият е-майл (required)

Телефон за връзка (required)


Вашите лични данни не се предоставят на трети лица!

Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE