Преподава MTV танци 

Танцова квалификация Занимава се със Street dance вече 13 години.
Друга квалификация
Завършва Професионална гимназия по туризъм и хранително-вкусови технологии Алеко Константинов, гр.Банкя със специалност „кулинар“. 

Значими участия
Бил е част от екипа на Руши Виденлиев и танцува с него на музикалните награди на „БГ радио“ и първата музикална телевизия “ ММ“. Снима се в редица видео клипове на популярни изпълнители, както и в реалити формата на БНТ – „Най-хубавите години от нашия живот“ през 2014-та година като основен хореограф.

Купи и награди
Призьор от редица танцови фестивали. Възптаник на школата на световно известния руски балет „Тодес“ в София. Канен е в Италия и Германия и взима участие в международени проекти като танцьор и хореограф. Има голям и ценен опит в изработването на сватбени танци

Tанцови постижения като учител
Преподава MTV Extrime dance на деца и тинейджари. Групата която той успява да сформира и задържи заедно, през годините се представя успешно на редица състезания и денс-фестивали в страната и чужбина,като част от тях са, част от които е участието им на Световмото Първенство по танцови шоу-програми Dance World Cup.

Танцът за мен е всичко