Танцувай романтична бачата с Коста

Бачата е популярна музика и танц, произхождащи от Доминиканската република. В началото се е приемала само като музика за слушане, но с ускоряване на ритъма и възникване на нови стъпки, бачата започва да се възприема като танцувален стил. Една от най-известните групи, изпълняваща бачата е Aventura от Доминиканската република, а песента им „Obsession“ стигна до върха на музикалните класации както в Северна и Южна Америка, така и в Европа.

Бачатата е изключително романтичен танц. Музиката е изключително отпускаща и създава една нежна атмосфера, като в текстовете на песните обикновено се разказва за несподелена любов, раздяла или просто обяснение в любов.

Танцът представлява поредица от лесни стъпки, в резултат на които се получава движение в страни или напред и назад. Отличава се с чувствените движения на ханша и тялото и специфичен тап. Основният ход, както при всички латино танци е много лесен, става по-трудно, когато съчетаваме по-сложни фигури и движения, характерни за съответния танц.

Не е необходимо да имате предварително партньор, за да посещавате часовете. Ако искате да се забавлявате и да разнообразите ежедневието си или ако искате да се потопите в романтична наслада с партньора си, не пропускайте да посетите уроците по бачата с Коста. Започваме на 25-ти септември!

Преподавател

КостаКостадин Костадинов – Kоста започва да танцува от малък. Салса танците го завладяват и осъзнава, че неговата професия ще е танцьор, въпреки, че специализира „Инженерен дизайн – вътрешна архитектура “. По-късно се развива и в хип-хоп танците. За него е важно един танцьор да е комплексен и да владее повече от един стил. С натрупания си опит от множество изяви, през 2009 става хореограф в танцовото шоу – “Vip Dance”. Зад гърба си има редица участия в състезания. Участва и в български и чуждестранни салса фестивали, кино продукции, музикални видео клипове, реклами, театрални постановки.

Цени и записване

• Еднократно посещение /60мин./ – 12лв
• Цена за едномесечен абонамент: 38 лв. ( 4 посещения )
• Цена за едномесечен абонамент: 65 лв. ( 8 посещения )
• Може да използвате и картите на: MultiSport, Sodexo

Задължително предвариелно записване!

Формуляр за записване

График Paradise Center

 Час   Понеделник  Сряда
19:30-20:30 BACHATA
АБСОЛЮТНО  НАЧИНАЕЩИ
BACHATA
АБСОЛЮТНО НАЧИНАЕЩИ
20:30-21:30 BACHATA
СРЕДНО НИВО
BACHATA
СРЕДНО НИВО
21:30-22:30 BACHATA
НАПРЕДНАЛИ
BACHATA
НАПРЕДНАЛИ
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE