Танцови пакети

Корпоративни събития

Предлагаме Ви цялостно решение за танцова програма с определена тематика или без. Предлагаме готова програма от над 15 стила танци, от които да изберете сами или да направим такава според параметрите на събитието. Танцьорите на Dance Station имат участия на редица световни сцени, представяйки България, печелят конкурси и състезания в най-различни танцови мероприятия.

ВИЖТЕ НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Сватби

Dance Station е точното място за вашият сватбен танц. Професионалните ни преподаватели, с богат танцов опит, ще направят вашата сватба още по-красива със специално създадена за вас сватбена хореография. 

ВИЖТЕ НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Рождени дни

Dance Station предлага голямо разнообразие от теми, украса и забавления за рождени дни. Можете да избирате между танцов рожден ден и арт рожден ден, които ще отведът детето ви в един вълшебен и приказен свят. Без значение дали празненството ще е тематично (карибски пирати, замръзналото крлство, принцеси), дали ще прерасне в танцова забава, с много танцови игри и състезания, малките ще се радват на най-добрите и грижовни прфесионални танцьори и аниматори. Специална атмосфера и най-вкусната храна са част от незабравимите тематични рожденни дни.

ВИЖТЕ НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Частни уроци

Частните уроци в Dance Station са напълно съобразени с клиента. Подхода на обучение е индивидуален. Прилага се специфична програма, разработена за клиента, след уговорка с преподавателя.

Предлагаме ви професионални преподаватели в над 20 танцови стила във всички нива. Набляга се изключително много на усвояване на техника в съответния стил, ритмичност и музикалност.

0%

УДОВЛЕТВОРЕНОСТ

0%

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

ЗАПИТВАНЕ

Вашето име (required)

Вашият е-майл (required)

Относно

Вашето съобщение

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.