Dance Station има богат опит в преподаването на танци за деца в различни стилове. Професионалните ни преподаватели отделят внимание на всяко едно дете и развиват танцовите му заложби. Всяка година децата имат възможност да участват в танцовите спектакли на Dance Station без значение, кой стил танцуват. Освен това, децата участват и в редица национални и международни танцови състезания, събития, фестивали и лагери.

Новият сезон за детските групи в Dance Station Plovdiv започва от 7-ми септември. Можете да запишете вашето дете в един или повече от 5-те стила танци: латино и бални танци, мтв-танци, хип-хоп танци, капоейра и брейк танци.

За повече информация и записване: +359 895 767 072

Адрес: ул. Гладстон 15, Дом на културата „Борис Христов“

Латино и бални танци

От 2-ри октомври в залите на Dance Station Plovdiv, победителят от Dancing Stars – Калоян Иванов ще води група по латино и бални танци за деца на възраст от 10 до 16 години. Всеки понеделник и сряда от 19:30 ч., Калоян ще споделя танцовия си опит от света на танците с деца до 10 г. Калоян Иванов започва да се занимава със спортни танци на 10 годишна възраст. Много бързо стига до най-високия клас в състезателните танци, като се обучава от най-добрите преподаватели, включително със специалист от Русия, Италия и Германия.

понеделник и сряда
19:30 – 20:30 ч
от 2-ри октомври

Хип хоп

Групата по хип хоп с Emotion Dance Class за начинаещи e подходяща за лица, които нямат никакъв опит в танците, включително и деца. Очакваме ви с настроение, желание и усмивки. Заповядате да учим заедно основни хореографии, които да подобрят вашата съсредоточеност и двигателна култура. Групата ще вземе участие във видеоклипове,представления и изяви. А родителите могат да бъдат сигурни,че децата им са в добри ръце и са в компания на свои набори,тъй като имаме ученици от всякакви възрасти.

вторник и четвъртък
20:30 – 21:30

MTV dance

Обучителната програма по MTV танци е разработена спрямо популярните течения в стрийт изкуството и популярната музика. Учебния материал е изключително гъвкав и е съобразен с качествата на учениците, модерните течения в стрийт изкуството и предпочитанията на децата. Учебната програма включва изучаването на основни движения, координация на тялото, комбинации от движения и хореография.

сряда и петък от 17:30
за деца от 4-6 години

сряда и петък от 18:30
за деца от 7-12 години

от 6-ти септември

Capoeira

„Capoeira“ е бразилско бойно изкуство. Измислена от африканските роби, Капоейра умело съчетава бойна техника с движения от традиционните танци и ритуали. Капоейра е пленяващ и завладяващ боен танц и като всяко бойно изкуство има своя собствена философия, която учи на взаимоуважение, самоконтрол и положителна нагласа към живота. Капоейра позволява да опознаем възможностите на тялото си, да преоткрием артистичността и креативността си. Групата е подходяща за деца и ще се води от бразилеца Диего, който е посветил живота си на бойното изкуство и мечтата му е да го популяризира под тепетата.

понеделник и сряда
от 18:00 ч
от 4-ти септември

Латино танци

Обучителната програма по латино и бални танци отговаря и е разработена спрямо Медалната Система за Обучение по спортни танци. Програмата покрива фигурния и технически материал за 10-те състезателни танца: самба, ча-ча, румба, пасо дебле, джайв, английски валс, танго, виенски валс, фокстрот и куикстеп. Класовете по латино и бални танци се водят от Пепи Костадинова. Любовта й към танците се роди в ранна детска възраст, а те се превърнаха в неизменна част от нея.

понеделник и сряда от 18:30
от 2-ри октомври

Брейк танци

Харесваш хип хоп музика? Искаш да научиш повече за брейк танците? Искаш да бъдеш част от тази култура? Заповядайте в залите на Dance Station Plovdiv на брейк танци за малки и големи. Групите се водят от Христо Русев, който е част от Sleepwalкingz и танцува от 20 години. Той организира и участва в редица местни и национални танцови инициативи. Освен танцьор е и съдия на престижни танцови битки. Ела и танцувай с нас и ще усвоиш основата на стила, ще се потопиш в музиката, дала началото на една култура!

вторник и четвъртък от 18:30 ч
от 12 септември

Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE